IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Близнаците на Бионсе със златни биберони и кошчета

13 февруари 2017 11 20

Бионсе искала децата ѝ да живеят в лукс и стил

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Бионсе иска бъдещите ѝ близнаци да започнат живота си на този свят със стил, дори той да идва на висока цена. Тя е накарала съпруга си Джей Зи да плати около 106 000 долара за две златни лимитирани кошчета, покрити с копринени чаршафи.

Певицата вече е закупила и златни биберони с диаманти на същата фирма за своите отрочета, които ще се появят на бял свят през пролетта, пише Daily Star.

Снимка: suommo

„Това са най-скъпите биберони на света и имат верижка, с която майката може да ги носи на врата си. Тя е закачена за биберона с клипс, който лесно позволява отделянето на биберона, като може да се закачи за дрехата и да изглежда като брошка“, обясни говорителят на звездата.

Близки до двойката твърдят, че Джей Зи е готов на всичко, за да угоди на бременната си съпруга, която била изключително изнервена. Би крещяла на всички, обвинявайки ги, че не са компетентни, а съпругът ѝ го отнасял най-жестоко и живеел под високо напрежение.

Семейството на звездата се тревожело, че отношенията ѝ с нейната законна половинка може съвсем да се разрушат с появата на децата, вместо да укрепнат.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари