IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Черил и Лиъм кръстиха сина си Мечка?!

2 май 2017 11 10

Двете звезди чакаха с името, докато опознаят малкия си наследник

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Бившият член на момчешката група One Direction Лиъм Пейн и 33-годишната му приятелка Черил Коул станаха родители на момченце на 22 март, но досега не се бяха спрели на име. Причината е, че двамата искали да опознаят сина си и едва след това да решат как да го кръстят. И в крайна сметка са решили да му казват Беър (на англ. Мечка).

„Черил и Лиъм чакаха близо седмица след раждането, докато не се спрат на име за бебето. Беър се появи като опция след като двамата станаха родители и те просто решиха, че това име му подхожда идеално. Двамата са много щастливи, че вече си имат наследник.“, разкри близък до звездите пред The Sun.

Черил и Лиъм държаха раждането на сина им в пълна тайна и решиха да споделят новината пред света, като постнаха в профилите си в Инстаграм селфи, на което 23-годишният татко държи в обятията си Беър.

„Моите близки приятели и семейството ми знаят, че има много малко моменти, в които оставам безмълвен... Уау. Невероятно щастлив съм да приветствам на бял свят сина ни, това е момент, който никога няма да забравя и ще бъде най-любимият ми спомен.

Прекланям се пред невероятната му майка, тя наистина сбъдна мечтите ми. Не сме му дали име още, но той вече плени много сърца, включително и моето.“, сподели над кадъра Пейн.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари