IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джордж и Амал заведоха близнаците в Италия

10 юли 2017 08 20

Зарязват ли Англия?

Снимка: GoffPhotos.com

Снимка: GoffPhotos.com

Откакто Амал Аламудин роди близнаците Ела и Александър на 6 юни тази година, семейство Клуни се барикадира в дома си в Беркшир. Изглежда след месец изолация, Джордж най-накрая е склонил да смени обстановката и закара съпругата си, новородените им деца барабар със семейното куче с частен джет до Милано.

Папараци уловиха за пръв път звездното семейство след появата на мъниците и от кадрите се вижда, че майка им вече е влязла във форма. На снимките небрежно облеченият Джордж носи в бебешкото кошче Ела, а плътно зад него Аламудин е поставила ръка на закритото кошче, където лежи синът им. Адвокатката като мъжа си е заложила на сини дънки, срязани в областта на коляното и бял топ.

Снимка: GoffPhotos.com

Пресните родители са във видимо добро настроение, тъй като са уловени да прегръщат персонала, който ги посреща на летището.

Напоследък се носят упорити слухове, че Клуни смята да напусне Англия, където инвестира десетки милиони за обезопасяването и подсилването на сигурността на имението си там. По всяка вероятност престоят му в Италия е свързан с проучвателна цел, дали да не се премести в страната, пише MailOnline.

„Джордж смята, че Амал и близнаците не са в безопасност на английска почва“, разкри близък до двойката пред медията. Според източника Клуни обмислял дали да не се преместят в имота си в Студио Сити, Калифорния, тъй като го считал за най-сигурното място.

Клуни и Амал притежават още две вили в Ладжио, Италия и къща за почивка в района на Кабо, Мексико.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари