IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джен влезе в Instagram, моли се за фенове

4 септември 2017 10 30

Актрисата Дженифър Гарнър печели десетки хиляди последователи със забавно видео

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Актрисата Дженифър Гарнър най-накрая реши да се присъедини към Инстаграм като започна виртуалния си живот в социалната мрежа със забавно видео. На него звездата е взела дъска и нарежда буквички, като крайният резултат гласи: "Вече официално съм в Инстаграм... така че моля ви, последвайте ме, защото така стават нещата  нали...".

Само за няколко часа Гарнър успя да събере 120 000 фена, които всеки следващ ден се увеличават с хиляди.

На профила си Дженифър е поставила снимка от премиерата на "Miracles From Heaven" в Холивуд през 2016, а в биографичната част линк към страницата за събиране на средства на пострадалите деца след урагана Харви. Актрисата е посланик на добра воля в тази благотворителна инициатива.

Преди 3 години хубавицата твърдеше, че Facebook е достатъчно място за изява, така че не възнамерява да увеличава присъствието си онлайн.

"Имам официална Facebook страница и не смятам да влизам в Instagram или Twitter. Имам няколко причини за това. Не искам излишен СПАМ в телефона и компютъра си. Достатъчно трудно ми е да отговарям на всички мейли, така че последното, което искам, е да се чувствам залепена за телефона или компютъра. А и какво някой би искал да види от мен в Instagram. По-добре да не съм част от това. Едва ли някой ще иска да гледа как аз и останалите майки оставяме децата си в градината", коментира през 2014 пред People Гарнър.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари