IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес живее с чужд бъбрек

15 септември 2017 08 08

Певицата се подлага спешно на трансплантация заради автоимунното си заболяване

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Преди броени часове Селена Гомес развълнува многомилионните си фенове с признанието, че е претърпяла бъбречна трансплантация. 25-годишната звезда анонсира случилото се в Инстаграм като прикачи и няколко снимки, на които се вижда и коя е щедрата дарителка на органа.

На едно от селфитата Гомес е в болницата, а до нея в друго легло и цялата в тръбички лежи приятелката ѝ Франча Райса, която е дарила бъбрека си. На останалите два кадъра Селена показва белега от операцията и позира в профил.

„Наясно съм, че много от феновете ми са забелязали, че това лято не промотирах особено музиката, с която се гордея и странях от медиите. Разбрах, че трябва да се подложа на бъбречна трансплантация заради болестта лупус, от която страдам. И след това ми трябваше време да се възстановя.

Всичко това се наложи, за да запазя здравето си. Нямам търпение да споделя с вас приключението, през което минах в последните няколко месеца.

Дотогава искам публично да благодаря на моето семейство, невероятния ми екип от лекари за всичко, което направиха за мен преди и след операцията.

И накрая, нямам думи, с които да опиша колко много благодаря на красивата си приятелка Франча Райса. Тя ми направи най-големия подарък като саможертвено ми дари бъбрек. Невероятно съм благословена, обичам те, сестричке,

За болестта лупус все още не се знае много, но нещата прогресират“, написа в социалната мрежа Селена.

Франча Райса е 29-годишен модел и актриса от Лос Анджелис, дъщеря на радиоводещия Ренан Коело. Със Селена са приятелки от 2008 г.

В поста си в Инстаграм Гомес е дала линк и към автоимунното заболяване лупус, където феновете ѝ могат да прочетат повече за него и да се образоват.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари