IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джон Майер: Дженифър Лорънс не иска да има нищо общо с мен

5 юни 2018 08 20

Певецът открито се шегува за провала на връзките си със звезди

Снимка: YouTube

Снимка: YouTube

Джон Майер е на лов за любов, но изглежда поредната му „жертва“ няма да е Дженифър Лорънс. Певецът се появи изненадващо в шоуто на Анди Коен „Watch What Happens Live with Andy Cohen“ в изданието на 50-ия му рожден ден и леко шеговито и иронично коментира любовния си живот.

„Ти имаш доста приятели, които не искат да имат нищо общо с мен и намирам това за вълнуващо. Ти си приятел с Дженифър Лорънс, която не иска да има нищо общо с мен. Виж, аз нямам най-добрата история, когато става въпрос за връзки със знаменитости, така че е доста интересно как твоите приятели се шегуват с мен, но спазват голяма дистанция.

Много е забавно, защото ако искаш да пазиш имиджа си, да излизаш с Джон Майер е твърдо НЕ. И аз съм благодарен за възможността, която ми предоставяш да съм сред тези хора – включени в А-листа на Холивуд, които ако не си ти, биха се чувствали доста некомфортно да са на едно място с мен“, сподели Майер.

„Аз просто искам да те видя в светлината, в която те виждам аз“, коментира Коен.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари