IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първата фотосесия на Кейт Мос влиза в изложба

30 октомври 2013 09 30

Другата седмица в Лондон ще бъдат показани за пръв път кадрите на 14-годишната Мос, които я превръщат в звезда

Снимка: David Ross

Снимка: David Ross

Кейт Мос е от топмоделите, които покоряват модния подиум в много ранна възраст. Всички сме чували, че тя започва професионалния си път едва на 14 години, но малцина са виждали снимките ѝ от този период. Ето че сега лондончани ще имат тази възможност, защото другата седмица ще бъде показана първата фотосесия на британката в галерията „Лоурънс Алкин“ в английската столица.

Малката Кейт е забелязана през 1988 г. от Сара Дукас. В началото на 90-те всички знаят коя е Мос и тя се превръща в едно от най-желаните лица на модния подиум и пред обектива. 20 години по-късно тя все още е сред най-успешните модели и на прага на 40-те си години не е загубила своята красота и блясък.

От кадрите на 14-годишната Кейт лъха нотка невинност и младежка красота. Мос изглежда спокойна и показва професионализъм въпреки младостта си. Три от снимките вече са продадени на частен колекционер, който плати за тях 3200, 1000 и 1500 британски лири през ноември миналата година.

За пръв път светът ще има възможност да види фотосесията, снимана от Дейвид Рос. И тъй като кадрите вече обикалят онлайн пространството, може и вие да им се насладите в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари