IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рита Ора се отказа от X Factor, но не и от Rimmel

12 март 2014 07 31

Певицата пусна своя линия лак за нокти

Снимка: Rimmel

Снимка: Rimmel

Рита Ора е поредната звезда, която реши да пусне своя собствена козметична линия. Певицата е подписала договор с компанията Rimmel, като ще представя лаковете за нокти Rimmel 60 Seconds .

Дамата позира в цветни кадри, където ноктите и са нашарени като дъга, устните ѝ са в искрящо червено, а сенките на очите ѝ се забелязват от километър. Имената на цветовете на лаковете са доста ексцентрични, досущ като звездата, която обича да експериментира с визията си. Може да си купите лак с името „Загуби си бельото“ или пък „Бяла гореща любов“.

Линията на Рита излиза на пазара от 19 март.

Ора вече е част от голямото семейство на Rimmel, в което влизат и Кейт Мос и Джорджа Мей Джагър. Също като тях, тя стана посланик на марката.

Междувременно талантливата певица отказа на продуцента Саймън Коуел да стане част от съдийския екип на риалитито X Factor. Говори се, че той ѝ е предложил 1 млн. британски лири, но Рита с лека ръка отхвърлила офертата.

Дамата се извинила с обяснението, че иска да се фокусира върху музиката си.

„Тя иска да се концентрира върху музиката си. А и освен това видя как участието на Джеси Джей се отрази на продажбите на албума ѝ и се притеснява и при нея да не се случи нещо подобно“, сподели източник пред MailOnline.

Рита смята да пусне новия си албум това лято, докато през това време прави и опитите си на големия екран. Певицата е сред актьорите, които участват в екранизацията на романа „Петдесет нюанса сиво“. Премиерата на лентата е на Св. Валентин следващата година.

Вижте кадрите на Ора за Rimmel в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )