IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новият секссимвол на Америка

2 юли 2014 12 34

Ето някои неща, които не знаете за рожденичката Марго Роби

Марго Роби на церемонията "Златен глобус". Снимка: Getty

Марго Роби на церемонията "Златен глобус". Снимка: Getty

Знойната русокоса красавица се счита за новия символ на жената в Америка. Предричат ѝ блестящо бъдеще в Холивуд и вече е в заветната А-листа на големите актриси. Дали ще се превърне в новата Камерън Диас или Чарлийз Терон, само времето ще покаже. По повод рождения ден на младата актриса, която навършва 24 години днес, запознайте се с някои интересни факти за нея.

Тип „Марго“

Марго е с най-тиражираният типаж на красота – русокоса с големи сини очи и фигура като на момичетата от мъжките списания. Тя е наистина много красива, но и достатъчно умна, за да не превръща това в основно нейно предимство и оръжие.

Балансирано избира грима, тоалетите си и ролите в киното. Именно това е и причината да отхвърли предложението на Хю Хефнър за снимки в Playboy. Опасявайки се от асоциации с образа на Барби, Марго побърза да боядиса косите си в кестеняво и според някои модни критици това малко отне от женствеността ѝ.

Снимки: Getty, Elle

Големият момент

Кинохитът на Мартин Скорсезе „Вълкът от Уолстрийт“, в който партньор на Марго Роби бе самият Леонардо ди Каприо, я превърна в звезда от световна величина.

Веднага се сдоби с нарицателни като „момиче-мечта“ и „новият секссимвол на Холивуд“. Изведнъж се оказа, че изпълнителката на епизодични роли в сериали като „Съседи“ и „Пан Америка“ попадна на правилното място в правилния момент – главна роля в най-обсъждания филм на годината. Знаменитата сцена, в която тя съблазнява мъжа си в детската стая, се превърна бързо в христоматийна за киното.

Стил

Колкото и да се старае да внася баланс в образа си, Марго не може да избяга от очевидните сексапил и женственост на излъчването си. Един от най-стилните ѝ образи е, когато се появи в рокля на Gucci на церемонията „Златен глобус“ тази година. По време на снимките за корицата на Elle Australia, Марго споделя, че истински се наслаждава на визията, която са избрали стилистите за нея. Именно така се вижда тя самата и дрехите изразяват истинската ѝ същност. В сетовете бяха включени дрехи като червена рокля на Stella McCartney, топ с гол гръб на Gucci и блестящ топ на австралийската модна къща Zimmermann.

Снимки: Elle

Скоро предстои да видим Марго Роби във филма „Тарзан“ – нова екранизация на приключенската история, където тя ще си партнира с Александър Скарсгард, Кристоф Уолц и Самюел Л. Джаксън.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Luchia ( преди 9 години )
На мен пък малко ми напомня на Джейми Пресли
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
TheLittleAngel ( преди 9 години )
Красива е, но поне за мен и липсва нещо, с което да бъде запомнена.. Някакви специфични черти.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар