IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейната приказка на Дауцен Крос

11 февруари 2015 11 10

Красавицата позира за холандското списание Vogue

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Много хора се питат как успешно могат да съчетаят професионалния с личния си живот. Често единият пречи на другия, но разбира се има и изключения.

Дауцен Крос, например, е намерила перфектния баланс. Тя е истинска модна дива, ангел на Victoria's Secret, както и любяща майка и съпруга.

И докато често виждаме професионалните превъплъщения на красивата холандка, в последната си фотосесия тя открехва завесата на личния си живот и ни представя своята семейна идилия.

Един от заснетите кадри на списанието показва умилителен момент от ежедневието на Дауцен – тя лежи в леглото, кърмейки своята дъщеря Милена Мае, докато съпругът ѝ е до нея, гушнал техния по-голям син.

В мартенския брой на холандския Vogue може да видим още интимна снимка на модела с нейния любим диджей Сънри Джеймс, корица с Дауцен и двете ѝ деца, както и още един кадър на известната майка заедно с нейните наследници.

Екипът на модната библия пътува заедно с Крос до Ню Йорк и Лос Анджелис, за да може да заснеме идиличната фотосесия.

Снимка: Vogue

Влезте в нашата галерия и „прочетете“ семейната приказка на очарователната Дауцен Крос за Vogue, Холандия.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари