IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роузи Хънтингтън-Уайтли: Определено мисля за семейство

20 май 2015 07 27

Моделът позира за онлайн изданието The Edit

Снимка: The Edit

Снимка: The Edit

Чаровната блондинка разказва, че в началото на своя път в модата са я определяли за прекалено „здрава“, но тя винаги е приемала това за комплимент, независимо, че този факт не ѝ носел желаните участия. И макар че можем да видим Роузи на кориците на различни списания, кариерата не е единственото нещо, което я интересува.

„Да създам семейство е нещо, за което със сигурност мисля – независимо дали ще живея тук в Америка или в Англия. Но това не е толкова просто. Нямам представа какво ще се случи, но ще ми бъде интересно да разбера. И нищо няма да бъде перфектно – сигурна съм“, разкрива моделът.

Снимка: The Edit

Роузи Хънтингтън-Уайтли говори и за своя любим – Джейсън Стейтъм, с когото има връзка от 2010 година. Красавицата споделя, че макар самата тя да е известна, да бъде в неговата компания на публично място, може да бъде „непоносимо“. “Хората полудяват за Джейсън. Цялото нещо може да се превърне в истерия, докато вървим заедно по улицата. Хората се отнасят с него, сякаш той е човекът, с когото са израснали. Наистина е трудно“, обяснява британският модел.

Влезте в галерията ни и разгледайте прекрасната Роузи Хънтингтън-Уайтли за The Edit.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари