IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Сампайо: Засягам се от грубите коментари в социалните мрежи

12 юли 2015 08 26

Моделът позира за новия брой на сингапурското списание L’Officiel

Снимка: L’Officiel

Снимка: L’Officiel

Сара Сампайо е на 23 години и вече има завидни успехи в модната индустрия. Тя е първият португалски модел, който някога се е появявал в Sports Illustrated и е част от една от най-престижните модни агенции в света.

Наскоро пък синеоката красавица, израснала в Порто, Португалия, стана част от семейството на Victoria’s Secret. Самата тя признава, че никога не е подозирала какви успехи ще постигне в професионален план. А възможностите пред нея тепърва предстоят.

Сара се появява в последния брой на сингапурското списание L’Officiel, като фотосесията ѝ определено заслужава вашето внимание! Преди това обаче, ето няколко акцента от интервюто с нея:

Как намираш време за себе си, когато си толкова заета?

„Това е нещо, с което всъщност трябваше да се справя миналата година. Бях много изтощена, когато в края на годината най-накрая се преместих в Ню Йорк. Стигнах дотам, че започнах да мразя работата си, защото бях толкова уморена. Така че започнах да се насилвам да си взимам малки паузи, дори да са само за уикенда, за да мога да се измъкна от Ню Йорк. Въпреки че не работя всеки ден, пътувам много, а понякога дори и да съм в Ню Йорк за една седмица и да не снимам, все още мисля за работа. Трудно е да се отпусна и да не мисля за това“.

Харесваш ли Ню Йорк?

„Мразя зимата в този град. Депресирам се, когато дойдат зимните месеци. С Ню Йорк имаме връзка, основана на любов и омраза. Преминах фазата на медения месец и в момента го мразя. В момента всичко в него не ми харесва. Зимата, студът и мръсотията“.

Коя е най-трудната част от работата ти?

„Да си далеч от семейството си, а също и социалните медии. Постоянно получаваш критика за работата си и за това какъв си. В днешно време всеки може да си създаде един фалшив профил и да пише лоши неща за хората анонимно. Може да прочетеш 500 хубави неща, но само един груб коментар ще те засегне. Понякога се вълнувам от това, защото просто имам лош ден, липсва ми семейството ми и тогава критиката ме наранява“.

В нашата галерия може да разгледате последната фотосесия на португалския ангел Сара Сампайо за L’Officiel, Сингапур.

Снимка: L’Officiel

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анчо ( преди 8 години )
малее, да я набарам тая кака! 56jo
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар