IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Винтидж идеи за съхранение на бижута

25 февруари 2014 14 00

Интересни стойки, които ще добавят докосване на изтънченост към колекцията ви от накити

Снимка: www.interiorholic.com

Снимка: www.interiorholic.com

Днес дизайнерите предлагат много оригинални възможности за съхранение на бижута, извън класическия вариант да стоят подредени в кутия.

Сега можем да избираме сред интересни винтидж аксесоари за бижута, реплика на предмети, които са били актуални през 20-30-те години на миналия век (най-вече сред американските звезди).

Тези интересни стойки са не само изящни и шикозни, но и могат да добавят едно особено докосване на изтънченост към колекцията ви от накити. Така че, ако сте вдъхновени от идеята да си създадете върху тоалетката или някъде в спалнята си, кът за любимите си бижута в ретро стил, то имате голям избор от опции.

Мини манекените (като торс на жена) за бижута са истински хит на пазара вече няколко години. Някои модели се изработват от фини материали като седеф, стъкло и сребро. Обикновено тези стойки се използват за окачване на гривни, колиета и пръстени.

Можете да си купите и изваяна поставка за бижута от ковано желязо във формата на разклонено дърво или да използвате за целта красив антикварен предмет с ръчно изработени детайли. Това може да е мини птичи кафез, стъклен буркан, ретро рамка за снимка, елегантен стелаж и т. н.

Важното е този предмет да внесе един емоционален щрих към вашите бижута в стил „стара романтика“.

Вижте някои идеи по темата в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )