IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изкуството на йогата и голите тела

3 януари 2016 06 00

Красиви черно-бели снимки

Снимка: Nude Yoga/Instagram

Снимка: Nude Yoga/Instagram

Обикновено голотата се свързва с еротиката, но не и когато тя е поднесена по елегантен и завладяващ начин.

Една 25-годишна жена от Ню Йорк доказва, че голите снимки могат да бъдат истински произведения на изкуството, особено когато женското тяло е „оформено“ с помощта на сложни пози от йогата.

Нейната самоличност не се разкрива, но пък профилът ѝ в Instagram вече има над 90 000 последователи.

В него е поместена поредица от голи черно-бели снимки, които обаче не могат да бъдат цензурирани от строгите правила на социалната мрежа.

Интимните части на анонимната жена остават прикрити заради специалните пози, използването на сенки и Фотошоп.

Всички кадри са заснети в дома на практикуващата йога американка, а фотограф е нейният приятел.

Целта им не е да бъдат привлекателни на първично ниво, а да вдъхновят хората да водят по-здравословен и по-щастлив живот.

„Моят най-голям проблем в миналото беше, че виждах недостатъците на тялото си през цялото време, а това правеше невъзможно да обичам себе си напълно“, споделя 25-годишната фенка на здравословния начин на живот.

Снимка: Nude Yoga/Instagram

„Йогата ми помогна да приема тялото си точно такова, каквото е. С моя профил искам да вдъхновя хората да осъзнаят, че всеки е много красив и способен да прави невероятни неща с тялото си“, допълва още тя.

Влезте в нашата галерия и разгледайте още от красивите и минималистични снимки, в които голотата не е еротика, а изкуство.

Снимка: Nude Yoga/Instagram

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари