IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На кой номер живееш?  

14 март 2013 13 40

Малко нумерология, малко въображение, малко предсказания

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Забелязвате ли, че хилядолетното учение Фън Шуй трайно превзема всички области на всекидневието ни и интересът към него непрекъснато расте. Това е така, защото дава отговор на много въпроси, които преди някак не сме забелязвали. И в тази тема е така. Домът е много важен, нали! Започва се още от входната врата и ако тя изглежда зле или не се вижда добре, то едва ли вътре нещата са наред.

Освен това своята роля имa и номерът на жилището - да, точно така! Да се доверим на нумерологията. Да, но ако живеете в блок и номерът на жилището се състои не от една, а от няколко цифри? Лесно - сумирате и редуцирате до едноцифрено чисто и точно то е вашият номер!

И така, ако вашият номер е 1, то вие се намирате под знака на Слънцето. Неговата стихия способства за творческо реализиране. То обича и помага на художници, артисти и писатели. Като правило и те като своя покровител Слънцето са светли личности, обичащи ярките цветове - идеалното място за бохемите, защото около такъв дом цари известно безгрижие.

Номер 2: Домът е под влияние на Луната - тя е загадъчна и мистериозна и помага за развитието на интуицията и съзерцанието. Покровителства музикантите, тези, които се занимават с деца , но и работещите с вода - реки и канали. Обикновено в такива къщи има много огледала. Но ако има хора с психични заболявания, при тях могат да възникнат пристъпи на истерия и да се обострят и други душевни проблеми.

Номер 3 е домът на Марс. Там заетите и активни хора се чувстват прекрасно, защото той ги закриля. Въпреки, че често се случват разни странни събития и неочаквани проблеми - пропадане на таван или пожар, но това е само в сферата на предположенията най-вече. Марс провокира обаче и към раздразнение и скандали, но в никакъв случай не продавайте жилището си, защото то ви дава толкова енергия!

Номер 4 пък е под покровителството на Меркурий - обича общителността и контактите. Голяма роля в живота ви имат и телефоните. Спокойно може да работите като диспечер или брокер. На тези хора им върви и в пътешествията.

Номер 5 е под влиянието на Юпитер. Способства за интелектуални и духовни занимания. В такава къща често се събират хора да обсъждат една или друга идеология. По правило имат добра библиотека, но... Има, разбира се, едно "но". Юпитер не обича дребнавостите и затова не се гневете за дреболии.

Номер 6 - и вас ви е целунала Венера! А нейният девиз е: любов и празничност. В такъв дом гостите се чувстват просто чудесно, защото тя способства за гостоприемството, добрия вкус и кулинарните изкушения. Понякога в дома се разнасят скандали, затова и съветът ни е: учете се на търпение и компромиси. По правило обитателите на номер 6 обичат животните и растенията и в тях е естествено да видиш котка, куче или някое екзотично растение.

Номер 7 - влиянието на Сатурн. Не е лесно да се живее в такъв дом - или студено, или задушно, пък и възникват всякакви неприятни обстоятелства. Обаче пък атмосферата в "жилището на Сатурн" спомага и за трупането на пари и овладяването на някои майсторски професии. Фън Шуй съветва обитателите на тази къща по-често да размишляват, за да неутрализират напрежението от динамиката, свързана с прекалената енергия на дейността им. Йогата е също е подходящо занимание за тях.

Номер 8 е под покровителството на Уран. Стихията благоприятства удачните приятелства - активно общуване със стари приятели и успешни нови. Уран никак не си пада по рационалистите, затова любителите на окултни науки просто ще плуват в свои води. Но задължително да внимават с електричеството и за чистотата на прозорците.

Номер 9 - въздействието на Нептун. Не е чудно, че благоприятства моряците, екстрасенсите, музикантите и свещениците, но останалите са малко недолюбвани от Нептун. Освен проблеми с водата, възможни са и проблеми с наркотици, алкохол и цигари и като капак да ви мъчи безсъние. В такъв случай направете номера да смените номера. Елементарно!

Автор: Светлана Видинска, info@tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари