IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе вбеси феновете си заради бутилка вино

20 май 2015 13 16

Появи се снимка, на която певицата изсипва 20 000-доларова бутилка във водата

Бионсе; Снимка: Twitter

Бионсе; Снимка: Twitter

Бионсе и Джей Зи са сред най-влиятелните двойки в света и за никого не е тайна, че певицата сама изкарва милиони долари всяка година.

Като много известни личности, Бионсе също показа своята финансова стабилност и склонността ѝ да пилее хиляди долари. Това обаче вбеси много от нейните фенове.

Видеото към новата песен на звездата в дует с Ники Минаж се появи ексклузивно в Tidal, а малко след това изтече и в YouTube, откъдето пък по-късно бе свалено. Момент от видеоклипа обаче се разпространи в Twitter и буквално подпали страстите (в лошия смисъл на думата) на много от почитателите на Бионсе.

Бионсе; Снимка: Twitter

На скандалния кадър се вижда как звездата е в басейн и излива бутилка скъпо пенливо вино във водата. Един от потребителите на социалната мрежа сподели, че цената на само една бутилка от това вино може да се равнява на цял студентски заем.

Става въпрос за виното Armand de Brignac, известно още като Ace of Spades, а цената му варира между 300 долара и зашеметяващите 20 000 долара. Бионсе обаче вероятно не трябва да плаща нито цент за тази своя приумица, тъй като съпругът ѝ Джей Зи наскоро купи компанията производител на това вино.

И въпреки това – парадирането с много пари не е сред качествата, които би трябвало да показват известните личности. Вие как мислите – чар или бедствие е постъпката на Бионсе?

Снимка: Twitter

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари