IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лорънс смайва с неадекватно поведение

25 юни 2015 13 30

Актрисата се вихри из Ню Йорк

Дженифър Лорънс; Снимка: Splash News

Дженифър Лорънс; Снимка: Splash News

Дженифър Лорънс може да е една от най-успешните холивудски звезди в момента и да е носителка на престижния „Оскар“, но тя все пак продължава да бъде на 24 години.

И макар че до този момент актрисата „пазеше поведение“, държанието ѝ вчера вечерта (24.06.) смая всички и подхождаше по-скоро на някоя тийнейджърка. Дженифър бе забелязана да се забавлява със свои приятели в Ню Йорк по доста странен начин.

Звездата бе сложила две клечки в устата си, преструвайки се, че това са удължени зъби. След това актрисата продължи да демонстрира шантавото си настроение с донякъде неадекватно поведение.

За вечерта Лорънс бе избрала бяла рокля и черни сандали на висок ток. Не е ясно дали носителката на „Оскар“ бе прекалила с алкохола или пък бе решила да се забавлява по странен начин.

Възможно е поведението ѝ да е реакция след публикуваните вчера снимки на приятеля ѝ Крис Мартин в компанията на Кайли Миноуг. Двамата бяха заснети да се разхождат хванати за ръка в късните часове на нощта в Лондон.

Звездите обаче отрекоха да имат връзка и подчертаха, че са само приятели. Това обаче може да не се е харесало на Дженифър, която трудно прие близките отношения на любимия ѝ с вече бившата му съпруга Гуинет Полтроу.

Каквито и да са подбудите на актрисата да се държи така – смятате ли го за приемливо? Дайте своя глас, като изберете – чар или бедствие е последната „изява“ на Дженифър Лорънс?

Дженифър Лорънс; Снимка: Splash News

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари