IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рита Ора прикри гърдите си само със звездички

28 август 2015 14 30

Това е поредната провокация от певицата

Рита Ора; Снимка: Splash News

Рита Ора; Снимка: Splash News

Рита Ора е известна със своя по-крещящ стил, който много пъти наподобява този на Риана. В много случаи модните решения и на двете са заставали на тънката граница между интересното и необичайното, и кичозното и грозното.

 

Подобен е случаят и с една от последните изяви на 24-годишната певица в Лос Анджелис. На събитието тя се появи в целия си „блясък“, облечена в прозрачна лилава блуза и къса пола в сив, метален цвят.

 

Дрехите на Рита обаче останаха на заден план, тъй като всички бяха изумени от липсата на бельо под прозрачната блуза и заместването му с две звездички, залепени върху зърната на звездата.

 

На сцената Рита прикриваше гърдите си, но забрави, че с пола трябва да внимава с разкрачването; Снимка: Splash News

 

Явно певицата бе помислила за съчетанието на „аксесоарите“ и бе подбрала звездичките в тематичен лилав цвят. Червилото на Ора бе в подобен нюанс, а визията ѝ се довършваше от бели, спортни обувки.

 

Харесваме жените, които не се притесняват от тялото си и гордо го показват. Не харесваме обаче пошлия начин, по който го правят и смятаме, че този път Рита Ора премина тънката граница и залитна към кича.

 

Вие на какво мнение сте – чар или бедствие е тази визия на певицата?

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари