IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джена и Фики са най-добре облечените звезди в България

9 октомври 2015 08 30

Това ли са модните икони на страната ни?

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Джена и Фики получиха приза за най-добре облечени български звезди за 2015 година. Двамата попфолк изпълнители бяха наградени по време на годишния Бал на топмоделите, организиран от Евгени Минчев.


Певците бяха много развълнувани от своите награди и побързаха да споделят радостта си със своите почитатели в социалната мрежа.

 

Джена написа: „Изключително съм щастлива от наградата, която получих тази вечер на бала на топмоделите 2015 за Модна икона на 2015. Благодаря на Евгени Минчев за поканата да бъда част от вечерта и да бъда удостоена с този приз“.

 

Певицата отдаде нужното признание и на хората, които се грижат за нейния стайлинг: „Благодаря на екипа си за любовта, с която работят с мен и държа да знаят, че оценявам старанието им. Обичам ви“.

 

Фики от своя страна бе по-лаконичен, като сподели: „Винаги съм се стремил да бъда „Железен“ и затова прекарвам доста време във фитнес залата и спазвам строг хранителен режим, което не остава незабелязано от почитателите ми“.

 

Заслужават ли наистина Джена и Фики своите награди за най-добре облечени звезди в България за 2015 година? Изразете мнението си, като гласувате „чар“ или „бедствие“ са техните отличия.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари