IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емили Ратайковски се чуди как да се открои на червения килим (ВИДЕО)

12 септември 2016 08 20

Актрисата тръгна полугола по светски събития

Снимка: splashnews.com

Снимка: splashnews.com

Емили Ратайковски засенчи всички други известни дами на събитието на списание Harper's Bazaar „Celebration of Icons“, което се състоя в Ню Йорк в събота.

25-годишната брюнетка, която започна кариерата си като модел, но вече се изявява като актриса, се появи на червения килим в най-дръзката рокля за вечерта, която разкриваше всички нейни активи.

Макар да изглеждаше фантастично в този тоалет, модните критици са убедени, че Емили определено е рискувала някоя от гърдите ѝ да изскочи внезапно извън дълбокото деколте.

Звездата, която нашумя с видеото на Робин Тик „Blurred Lines“, е известна с това, че обича да се разголва пред камерата и определено се опитва да провокира с горещата си фигура.

Наскоро сексапилната красавица сподели скандално видео в социалната мрежа Snapchat, в което показва уменията си по туъркинг, докато някой закачливо закача задните ѝ части.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари