IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чар или бедствие: Кара Делевин се сдоби с очи отзад

4 октомври 2016 13 00

Красавицата се похвали с нов татус

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Кара Делевин се сдоби с човешки очи отзад. И то напълно буквално. Британската актриса и модел татуира шията си и публикува кратко видео в Instagram.

Автор на татуса ѝ е Bang Bang NYC. А да имаш толкова реалистични очи отзад, изглежда доста зловещо, но пък Кара е известна именно с ексцентричността си. Някои нейни фенове обърнаха внимание на това, че очите са леко криви.

Други признаха, че харесват новия татус, трети пък го намират за отвратителен.„Сериозно, това е ужасно. Защо е направила това със себе си? Богатите нямат вкус“, написа един от потребителите в Instagram.

Всъщност Кара не е единствената знаменитост, която си поставя татуировки на странни места по тялото. Съвсем скоро Кендъл Дженър се похвали с татус в долната част на устната.

Затова пък Daily Mail пояснява, че Делевин има доста татуси. Палецът на дясната ѝ ръка е надписан с името на майка ѝ Pandora, която се бори с хероинова зависимост, а също така има и доста звездички на ушите и други места.

Чар или бедствие са очите на гърба ѝ, решете вие в класацията ни.

Снимка: instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари