IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чар или бедствие: Риана и фаталното червено

25 юли 2017 12 30

Певицата изненада с тоалет

Снимки: Splash

Снимки: Splash

Риана винаги е обичала изненадващите и дръзки визии за червения килим, а най-честият ѝ избор на дизайнер и модна къща е Giambattista Valli.

 

За пореден път певицата демонстрира любовта си към големите неща и се появи на премиерата на филма на Люк Бесон „Валериан и градът на хилядите планети“ в сексапилна и много дръзка рокля.

 

Червеният модел е дело на колекцията висша мода на Giambattista Valli за есен-зима 2017, а Риана едва удържаше гърдите си в деколтето.

 

Ниските рамена разкриваха прелестите на красавицата, а разкрояването от талията на роклята стига до такива размери, че много от феновете се чудят точно колко плат е използван за този тоалет.

 

Обемна и с акцент върху деколтето, роклята прикова всички погледи на събитието върху Риана.

 

Какво мислите вие? Чар или бедствие е тоалетът на певицата?

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

dragonettianna ( преди 6 години )
Червеният цвят вече се вписва много добре в черната им коса. Роклята изглежда навсякъде по гърдите й, не виждаш крака, нито розетка в роклята. Тя има чудесно деколте, лоното я е оформяло чудесно с надигането. тя изглежда толкова секси! Аз съм абсолютно развълнувана!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
йокин ( преди 6 години )
Тез,червени домати,кой ги РАЗКЛАТИ.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар