IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо трябва да обичате къдравата си коса?

14 март 2014 08 10

Уникална, естествена и благодатна, вижте някои причини да обичате къдравата си коса

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Безспорно полезно за всеки е да обича себе си. Но не всяка жена е доволна от косата си например. Много повече жените с къдрави коси се оплакват от това, а всъщност тези с прави коси мечтаят за къдрици. Също така често се фокусираме върху тези, които обичаме и забравяме, че трябва да имаме същото отношение и към себе си, най-вече към самите себе си. Така че отделете време да помислите върху това защо се обичате, а ние ще ви дадем някои основателни причини да обичате къдравата си коса.

Къдравите коси са уникални.

Къдравата коса комбинира всички останали структури на различните видове коси и притежава извивки, каквато нито една друга коса няма. Всеки може да има права коса, но не всеки може да се събуди и от сутринта да има къдрици. Къдравата коса може да бъде различна всеки ден. В зависимост от атмосферните условия и от стилизиращите продукти, които ползвате.

Къдравите коси ухаят по-добре.

Точно така – миришат страхотно. Помислете за продуктите, които използвате всеки ден – най-важното е да ухаят добре. Къдриците задържат уханието за целия ден.

Къдравата коса ви прави част от общност.

Къдравата коса ви прави част от едно семейство – когато срещнете други дами с къдрици като вашите, се чувствате по-близки, защото познавате проблемите с косата си, особеностите в поддържането ѝ, мястото на грижите и времето, което тя изисква в ежедневието ви.

Къдравата коса не изисква гребени и четки.

Това е един много любим факт на хората с такива коси. Вместо да харчите за специални четки, може да вложите тези пари в продукти за грижа за косата. Единствените неща, които обичат къдриците ви, са вашите пръсти.

Къдравите коси са естествени и здрави.

Най-съхранени от агресивните стилизиращи процедури са именно къдравите коси. По-скоро техните притежателки са най-облагодетелствани от факта, че не се налага ежеседмично да ги поддържат. Всяка сутрин косата с къдрици е готова за покоряване на сърца и погледи.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Katnip ( преди 10 години )
Има голяма разлика между къдрава коса и чуплива коса. На снимката например не е къдрава.Не е вярно и че е лесно да имаш права коса. Напротив, много малко хора са с естествено права коса. Повечето са с чупливи коси.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
Сутрин по-скоро съм рошава :)Но определено ми е лесно да си оформям различни прически без гребен и без фризьор
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )