IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По-красиви празници с PRETTYBOX EXCLUSIVE

27 ноември 2013 07 32

Първата ексклузивна кутия - още една възможност за изискан и креативен подаpък от PRETTYBOX

Снимка: PRETTYBOX

Снимка: PRETTYBOX

Празниците идват и вече се чудите с какво да изненадате любимите си хора. На скъп човек не се подарява нещо просто ей така. А ако край вас има някоя специална дама, то ето ви една страхотна идея.

За Коледните и Новогодишните празници PRETTYBOX пуска своя ексклузивна кутия - PRETTYBOX EXCLUSIVE, която крие много хубави изненади. В случай, че все още не сте чували за PRETTYBOX, то сега ще ви разкажем с няколко думи за този уникален продукт. Това е кутия-изненада с 5 и повече козметични продукта на различни реномирани марки. Продуктите са в пълен, делукс и мострен размер, напълно достатъчни за поне седмица-две да преценим дали отговаря на нашите нужди. Продуктите са чисто нови и с тях получавате и техните описания и съвети как да се погрижите за визията си и откъде да си ги купите. Цената на една кутия PRETTYBOX е 24,99 лв., като тя се плаща с наложен платеж, а доставката е безплатна.

През декември паралелно с PRETTYBOX може да се сдобиете и с PRETTYBOX EXCLUSIVE. Ексклузивната бюти кутия се продава от 15 ноември и е в ограничена наличност. Може да я поръчате до 10 декември през сайта на PRETTYBOX Bulgaria или тяхната фен страница във Facebook.

Специалната празнична селекция е на стойност над 120лв и включва девет продукта, пет от които в пълноразмерен вариант, два в размер за пътуване, и две миниатюри. Марките, с които PRETTYBOX EXCLUSIVE си партнира са Declare, Deborah Milano, Max Factor, MeMeMe Cosmetics, I love..., Shiseido, Dolce & Gabbana, и Gucci.

След успешния старт на първата бюти абонамент услуга в България, PRETTYBOX, екипът създаде с много внимание и любов пилотната ексклузивна кутия с марката PRETTYBOX EXCLUSIVE и вярва, че ще улесни всички свои клиенти в предпразничното пазаруване. PRETTYBOX EXCLUSIVE ще направи празничните дни неповторими за своите притежателки.

Цената на кутията е 49,99лв, като цената за доставка не е включена. Цена за доставка до офис на куриерска фирма Еконт – 3, 54лв, до адрес на клиента – 5,60лв.

Разпространението на PRETTYBOX EXCLUSIVE ще е на 12 Декември 2013г.

За допълнителна информация:

PRETTYBOX Bulgaria

www.prettyboxbeauty.com , www.facebook.com/PrettyboxBulgaria

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари