IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Помогнете на миглите си да пораснат

4 август 2014 07 10

Няколко трика преди лягане дават страхотни резултати

Снимка: thinkstockphotos.com

Снимка: thinkstockphotos.com

Очите са огледалото на душата и тъй като дамите знаят това, полагат специални грижи за тази част от лицето си. Не всяка обаче е надарена с разкошни, дълги и гъсти мигли. Това може да се поправи по няколко начина.

Доста модерно от години е удължаването и сгъстяването на миглите с копринени косъмчета при специалист. Неудобството обаче е, че трябва да го посещавате на всеки 3-4 седмици, тъй като тези допълнителни косъмчета падат и стои грозно и неестествено. Освен това няма как цял живот да ходите всеки месец да ви оправят миглите.

По-евтиният вариант са изкуствените мигли, които човек може да си залепи сам или да му ги сложат в салон за красота. Те обаче по-лесно падат и също не са опция, с която да се чувствате комфортно и без ангажименти.


В случай, че уцелите точната си спирала, можете да промените формата и дължината на миглите си. Има жени, които нанасят пластове спирала и видимо постигат резултати. Не на последно място обаче може сами да помогнете на миглите си да пораснат и да станат по-внушителни.

Има няколко домашни „рецепти“, които ще ви помогнат в това начинание. Ето ги и тях:

- Слагайте олио върху тях всяка вечер! Преди да си легнете нанесете рициново масло, синапено масло или кокосово масло върху миглите. Бъдете постоянни и след месец ще видите резултат.

- Мажете ги с вазелин. Намерете вазелин и го поставете върху стара четка от спирала. С нея внимателно разрешете миглите. Правете го вечер, за да може веществото да преседи достатъчно време.

- Консумирайте повече витамин Е. Той е важна съставка за доброто състояние на миглите ви .

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )