IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новата тенденция в мрежата – татуировки от слънчево изгаряне

6 юли 2015 09 10

Суетата отново е за сметка на здравето

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Лекарите постоянно ни предупреждават, че слънцето е много опасно за кожата и трябва да се мажем с продукти с висок UV-фактор и да избягваме определени часови зони за събиране на тен. Човешката суета обаче не познава граници и напоследък много младежи са готови да рискуват здравето си, за да са по-интересни и оригинални.

Най-новата тенденция в мрежата представлява създаването на татуировки с помощта на слънчево изгаряне. Как се прави това? Поставяте определен предмет или шарка върху някоя част от тялото си, така че кожата под нея да остане бяла и се пържите на горещините.

Резултатът може да дойде само след няколко часа и след като махнете покритието, се сдобивате с чисто нова „естествена рисунка“.

Трайността ѝ е кратка, защото при следващото излагане на слънце, ако не я покриете отново, тя ще потъмнее.

Десетки потребители се похвалиха в мрежата с произведенията си, ала здравните експерти за пореден път предупредиха, че този експеримент може да има последици.

Слънчевите изгаряния водят до рак на кожата и куп други кожни болести!

По-добре не си играйте със здравето си, а ако искате да нашарите тялото си с нещо за летния сезон, заложете на временните татуировки с къна.

Вижте татуировките в галерията ни.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари