IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как би изглеждала перфектната знаменитост?

1 юли 2014 13 19

Тя е сбор от много красавици

Мила Кунис има най-харесваните очи; Снимка: Getty Images

Мила Кунис има най-харесваните очи; Снимка: Getty Images

Повечето известни жени са наистина красиви. Различни, но красиви всяка по свой собствен начин. Неслучайно актриси и певици изпреварват супермодели в класациите за най-секси жени в света. Може би вие самите си имате любимка, която определяте като най-красивата знаменитост?

Като всеки човек обаче и популярните дами имат своите недостатъци. Ето защо перфектната известна жена би била сбор от много красавици. Според ново проучване, проведено от E! Online, идеалната знаменитост представлява комбинация от очите на Мила Кунис, корема на Риана, гърдите на София Вергара, косите на Кари Ъндърууд и краката на Блейк Лайвли.

Въпреки че тези отделни женски части наистина са доста впечатляващи, „сглобената“ известна дама определено не блести с някаква невероятна красота. Още едно доказателство, че перфектните мерки не са най-важни и една жена може да изглежда чаровна и красива, въпреки своите недостатъци.

Бременната актриса Мила Кунис е избрана за най-привлекателната истинска знаменитост, показват резултатите от анкетата на E! Online. Не е изненадващо, че страхотната усмивка на Джесика Алба е избрана сред всички звездни усмивки. Имайки предвид, че напоследък Ким Кардашян е буквално навсякъде, изненадващо този път тя не попада в тази комбинация.

Снимка: Daily Mail

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Katnip ( преди 9 години )
Хахахх :) Малко като Франкенщайн е така. Поне да бяха изравнили тена.Иначе наистина изглежда съвсем обикновено.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Luchia ( преди 9 години )
Точно "безлична" е думата..Изглежда обикновено..като средностатистическа жена..Да,очите на Мила Кунис впечатляват,но в комбинация с останалите й черти..а така сглобени се губят..Това се отнася и за другите ''части''
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ttt ( преди 9 години )
Много безлична и бездарна, не разбирам какво й харесват....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )