IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 бюти грешки, които отблъскват мъжете

19 януари 2016 16 00

Искате да сте по-красиви, а всъщност може да уплашите и най-безстрашните

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Визията е много важна за създаването на първо впечатление. Точно както дамите забелязват някои „неуредици“ във вида на силния пол – като мръсни нокти, намачкана риза, рунтави вежди и липсата на дезодорант и парфюм, така и представителите на силния пол могат бързо да бъдат отблъснати от една жена само след един поглед. Къде бъркат нежните половинки?

Тонове грим

Гримът е създаден да подчертава предимствата на една жена, а не да ѝ създава напълно ново лице. Никой не би целунал девойка, чийто фон дьо тен стои като маска, а очите изглеждат черни като на зомби.

Карнавални мигли

Изкуствените мигли са доста модерни, ала те стоят далеч по-добре, ако приличат на естествените.

Много жени обаче залитат по тип „карнавални“ мигли, които са огромни и стоят изкуствено и плашещо. Това е сериозна грешка, особено при дневна среща. Вечер, може да си позволите по-дълги и нетрадиционни мигли за нощен купон, стига да не е прекалено изискан.

Напукана или пъпчива кожа

Уви, не всички сме родени с перфектна кожа, но нейното състояние може да бъде подобрено или дори замаскирано с куп продукти. Доста отблъскваща е сухата нацепена кожа, която е груба на допир и дори видимо се лющи. За да избегнете подобно нещо, никога не забравяйте хидратиращия крем, особено през студените месеци.

Ако пък кожата ви е мазна и акнеична, заложете на серия продукти, които обират излишния себум и матират лицето без да запушват порите. И в двете ситуации не забравяйте фон дьо тена, който е добре да бъде с по-лека, но покривна текстура.

Коса като перука

Най-лесно се постига обем с тупиране в корените, с къдрене или т. нар. „вафли“. Слава Богу ерата на огромните коси с тонове лак и безкрайни форми отмина, така че е разбираемо защо той ще бъде фрапиран, ако не вижда лицето от огромната ви коса, под която спокойно може да се скрие една средно голяма котка.

Ярко наситено червило с блясък

Да го гледаш е красиво, но едва ли би ви целунал, тъй като устата ви изглежда лепкава и ще направи лицето му като чиния със сладко. Ако искате да получите целувки на срещата, по-добре заложете на гланц или червило в по-натурални цветове с лек оттенък.

Жълти зъби

Досущ като кожата и хубавите зъби не са нещо, което човек може да си поръча с раждането. И все пак има някои трикове, които могат да ви помогнат да ги поддържате бели и чисти. Може да ползвате домашни средства за избелване или пък да се подложите на тази процедура при стоматолога си. Ако по някаква причина нямате тази възможност (финансова или здравословна), поне не подчертавайте жълтеникавия им цвят с тъмни червила.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 8 години )
До :): Това правило откъде го измисли?Колкото по- тъмно е толкова повече се виждат жълтите зъби
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 8 години )
:) ( преди 8 години )
Едно правило гласи, че колкото по-тъмно е червилото, толкова по- бели са зъбите! Без да сме специалисти виждаме, че някой пишман автор е решил да си попише.....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 8 години )
бюти грешки - аве вие нормални ли сте Ве?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
БЮТИ ( преди 8 години )