IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бързи идеи за небрежен стил, подходящи за всеки ден

5 ноември 2013 11 30

Как да използвате старата рокля или дънки за нов моден имидж

Снимка: Pinterest

Снимка: Pinterest

Със сигурност би било чудесно да имаме личен стилист, който всеки ден да прави ревизия на гардероба ни вместо нас, но все пак, ако набележим няколко основни комбинации, можем да ги използваме за бързи решения за дневния ни стил. Да си го кажем направо – понякога сутрешното стоене пред гардероба е изнервящо и невинаги ефективно, колкото и да е дълго.

Когато се налага да избираме дрехи в елегантен стил със строг силует, сме изправени пред доста по-лесен избор, в сравнение с този за ежедневието ни. Събрали сме няколко комбинации в стилове, които са подходящи за различните дни от седмицата и винаги могат да послужат за основа на дневната ви селекция от дрехи.

Спортен детайл

Полата с пуловер е комбинация, която лесно се трансформира в различни стилове, благодарение само на смяната на обувките.

Черен пуловер H&M, 34.90 лв., пола Zara, 55.90 лв., спортни обувки MM6 от totallyerectedstore.com, 620 лв.

Боти с рокля

Стара рокля може да изглежда съвсем различно и модерно в комбинация с актуални боти от черна кожа – дори има и намек за бунтарство.

Рокля Zara, 99.95 лв., боти от кожа Zara, 149 лв.

Риза с деним

Винаги актуално, това съчетание няма как да не ни изведе от критична модна ситуация. Ако дънките са разкъсани, нестандартното излъчване е още по-ефектно. Ако комбинирате този сет с обувки със заострен връх, ще се впишете перфектно в клуба за по питие след работа.

Дънки H&M, 59.99 лв., риза Zara, 69.95 лв., обувки Deichmann, 34.90 лв.

Тишърт с черни панталони

Това е идеалната комбинация, когато не ни се иска да събличаме пижамата си. Тайното ви оръжие са впечатляващи обувки и небрежно яке от деним. Това е комбинация, която изглежда предварително обмислена, но е бърза и винаги ефектна.

Яке от деним Zara, 89.95 лв., блуза с къс ръкав Zara, 49.95 лв., обувки Melissa от totallyerectedstore.com, 167 лв., панталони H&M, 44.90 лв.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари