IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бойфренд дънки за пролетта

2 април 2014 08 55

Този сезон комфортните дънки са абсолютно задължителни

Снимка: blog.netrobe.com

Снимка: blog.netrobe.com

Вече сме забравили в кой момент точно осъзнахме, че бойфренд дънките са масова мода. Но помним момента, когато Кейти Холмс се появи с небрежно подвити подгъви на нейните бойфренд дънки.

Оттогава и подгъването, и широкият и комфортен модел на дънките са ни любими. Това е материята, която ни съпътства през целия ни живот и във всички ситуации. Разчитаме на нея именно заради комфорта, който ни осигурява. Перфектният чифт дънки е такъв, независимо дали става дума за петък вечер или за понеделник сутрин в офиса.

Това е моделът, който ни спасява, когато не се чувстваме в идеална форма. С леко широките дънки можем да демонстрираме деликатен бунтарски дух на стила дори и в офиса, като ги съчетаем с риза, закопчана до последното копче. Контрастът между навитите подгъви на крачолите и високите токове на изисканите обувки носи доза екстравагантност за вечерта. С една дума – деним-мечта.

От визиите в галерията може да се вдъхновите за стил с бойфренд дънки.

Бойфренд моделът винаги ще има място в гардероба ни и сме му благодарни, че се появи в дамския стил. Подходяща едновременно за много слаби и за леко пълни дами, това е кройка, която стои идеално на повечето тела.

Дънки Esprit от 3suisses.bg, 107.12 лв.; сиви дънки Mango, 69 лв.; дънки Zara, 69.95 лв.; дънки H&M, 79.90 лв.

Тази пролет тенденцията е крачолите на бойфренд дънките да са прокъсани или с цели зони от липсваща материя. Те могат да бъдат прекрасна лежерна дреха за летните следобеди, но едновременно и за вечерните аутфити. Но не са уместни за офиса, освен ако разкъсването на плата е само загатнато или много леко.

Дънки H&M, 79.90 лв.; бели дънки Zara, 69.95 лв.; дънки от тъмен деним mango, 69 лв.; дънки с ниско дъно Zara, 99.95 лв.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
тези модели дамски ли са, или мъжки?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )