IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Погледнете пролетта в синьо!

10 април 2014 07 54

Слънчеви очила в сини рамки или сини стъкла са свежо попълнение за аксесоарите ви

Джесика Алба Снимка: Getty

Джесика Алба Снимка: Getty

Пролетният шопинг е в разгара си и често си задаваме въпроса кое си струва да подновим и кое да оставим в гардероба си. Най-лесният начин за преобразяване на гардероба е да попълним аксесоарите си. Тези детайли финализират визията лесно и имат силата да я променят, което ги прави най-любимия предмет за пазаруване. Понякога се зариваме в аксесоари, но както знаем „колкото повече, толкова повече“. Те никога не са излишни.

Един от основните модни дебати на всяко момиче със сигурност засяга и темата за слънчевите очила. Те са част от имиджа ви и си струва да обмислите всеки един модел в колекцията си. Тази пролет обаче се откроява един такъв, който е предпочитан от много от звездите, както и от модните хора по улиците, с които обикновено си сверяваме стилния часовник. Съветваме ви да пробвате чифт слънчеви очила със сини стъкла и рамки, или само стъкла, или само рамки в синьо.

Разбира се, сигурни сме, че сте предвидили в шопинг листата си поне един авиаторски модел и е невъзможно да го пропуснете поне в пробването, докато сте в търсене на перфектната си визия с очила.

Слънчеви очила тип авиаторски H&M, 12.90 лв., слънчеви очила със сини стъкла и рогови рамки H&M, 12.90 лв. Снимки: streetstyleseconds.com, thefashiontag.wordpress.com, thezhush.blogspot.com

Лазурният цвят е свеж акцент във визията за лятото. Светлосини рамки или огледални сини стъкла в комбинация с кафяви рамки са смели съчетания. Формата на рамките се радва на многообразие и отключва варианти на стилни идеи със сини очила.

Хладният цвят се комбинира лесно с други летни нюанси, а това го прави предпочитан детайл в летните стилни визии. От светло и небесно до индиговосиньо, изборът е смел, но категоричен. Сини слънчеви очила са аксесоар, който изисква да познавате индивидуалността си и да сте убедени, че това е в унисон с вашето излъчване.

Слънчеви очила със сини стъкла Zara, 39.95 лв. Снимки: breakfastwithaudrey.com.au, tokyofashion.com, streetstyleseconds.com

Това е един лесен начин да добавите щипка изненада във визията си, една доза любопитство и усмивка в ежедневието си. Да, светът изглежда прекрасен през розовите очила, но е далеч по-шик, гледан през сините.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

supernova® ( преди 9 години )
Синьо тонираните плаки дават отвратителни мъртвешки нюанси на всичко което гледате през тях :( Само ако ги носи някой с цветна слепота, тогава няма проблем!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )