IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезди, които с мъка успяха да откажат цигарите

5 октомври 2015 05 00

Как го направиха?

Камерън Диас; Снимка: Getty Images

Камерън Диас; Снимка: Getty Images

Всички знаем, че пушенето е вреден навик, който не е никак здравословен. Да откажеш цигарените изделия обаче си е предизвикателство, което на думи може и да звучи лесно, но на практика не е.

Вижте кои звезди са имали трудности със спирането на цигарите, вдъхновете се от тях, ако имате същата крайна цел:

Камерън Диас

Актрисата е пушела по кутия на ден, но през 2000 г. отказва цигарите заради филма „Ангелите на Чарли“, който е доста динамичен дори за енергичната Камерън. После обаче тя пропушва отново до 2003 г., когато окончателно премахва вредния навик от живота си.

„Спрях ги, защото родителите ми бяха разстроени от факта, че пуша, а и давах лош пример по този начин. Уповавах се на съвестта си и си повтарях, че бавно се самоубивам като пуша“, призна преди време хубавицата.

Дрю Баримор

Дрю от малка е била потопена в пороците. Първата си цигара запалва преди да е навършила 10-годишна възраст. Актрисата се отказва от пушенето през 2001 г., когато е на 26 и твърди, че го е направила, благодарение на хипноза, направена от мъж, наричащ себе си Лудия Руснак.

„Каквото и да направи тогава, сработи“, призна по-късно Баримор пред People.

Кортни Кокс и тогавашния ѝ съпруг Дейвид Аркет са ползвали услугите на същия мъж (Лудия Руснак) като Баримор. Двамата отказали пушенето в края на 90-те като било доста по-трудно на Кокс, която обожавала да пали цигарки.

„Преди това не са опитвали да спрат цигарите. На Кортни ѝ беше много трудно, защото тя обичаше да пуши. И двамата знаеха, че трябва да го направят заедно, защото няма да сработи, ако единият във връзката продължава да пуши“, сподели техен близък.

Чарлийз Терон

През 2011 хубавата блондинка разкри пред Vogue, че е „силно пристрастена“ към цигарите.

„Аз не пуша като нормалните хора, аз пуша за да умра“, сподели тогава актрисата. Изглежда тя все пак се е вразумила и дори се е подложила на хипноза при известния Кери Гейнър, който е успял да я отърве от вредния навик.

Катрин Хейгъл

Звездата от „Анатомията на Грей“ сподели през 2008 пред Washington Post, че е опитала какво ли не, за да спре цигарите

„Започнах да пуша на 22 или 23. Изпитах невероятно удоволствие от първата си цигара“, призна Катрин. През 2010 тя най-накрая намира решение в електронната цигара.

„Знам, че звучи абсурдно, но това ми помага да не пуша истински цигари“, категорична бе Хейгъл.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари