IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

НЕ на масовите диети! Да живее индивидуалният режим!

28 април 2015 14 15

Спрете да изтезавате тялото с масови диети

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Имаме склонност да вярваме на всяка нова масова диета. Това противоречи на здравата логика, защото ако популярните диети, които сме спазвали, работеха – вече нямаше да имаме проблем с килограмите.

Да, можете да свалите килограми, спазвайки поредната хитова диета, но какво се случва след това?

След като „мъчението“ приключи, вие сте с X килограма по-слаба и с изчерпано търпение. Връщате се към предишното си хранене, а скоро и към предишните килограми...

Популярните диети са такива, защото ви „помагат“ да отслабнете. Но на каква цена? Често плащаме и със здравето си. По един или друг начин популярните диети ви карат да гладувате, без да се съобразяват с индивидуалните ви особености и нужди.

Ако желанието ви е да свалите излишните килограми веднъж завинаги и да подобрите здравословното си състояние – гладът не е начинът да го постигнете. Начинът е да се научите да се храните правилно, да откриете своето нормално хранене.

Индивидуален хранителен режим

Ако желанието ви е да откриете вашето хранене, което ще ви помогне да постигнете перфектните килограми и да ги задържите – опитайте с диета, изготвена специално за вас от професионалист!

Вече не е нужно да разполагате с голям бюджет или да живеете в голям град, за да се възползвате от услугите на топ диетолог. Всичко, което трябва да направите е да влезете в www.topforma.bg – първият сайт в България за диетологични консултации и изготвяне на индивидуални хранителни режими. Всеки режим се изготвя лично от топ диетолога Ипократис Пападимитракос и е съобразен с вашите цели, способности, здравословно състояние и хранителни предпочитания.


Спазвайки такъв режим, вие постепенно ще се научите да се храните правилно. В момента, в който правилното хранене стане част от вашия живот, поддържането на топ форма ще се случва естествено и без усилия. Ще можете да вземате самостоятелни решения как, колко и кога да се храните и те ще са продиктувани от желанието и уменията ви да живеете и да се чувствате по-добре.

Още полезни съвети от Топ Форма и Ипократис Пападимитракос можете да видите в страницата им във Фейсбук.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

лупи ( преди 8 години )
Айде малко реклама,а? Индивидуален, колко да е индивидуален? 35 лв. за изготвяне на режима, който включва два пъти на ден по 400 грама плодове, сирене и тиквички. За повечето хора е такъв режима :))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимвн ( преди 8 години )