IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тя го може: Софи има четири деца, а изглежда безупречно

4 март 2017 09 00

Многодетна майка е хит в интернет

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Доста е трудно да се поддържа добра форма, особено ако си майка, особено ако имаш няколко малки деца. Но това правило не важи за фитнес звездата в Instagram — 27-годишната австралийка Софи Гуидолин, която има четири хлапета.

Жената доказва, че ако човек има желание, няма непреодолими препятствия. Страницата на Софи е следена от повече от 330 хиляди души, а това я прави една от най-известните в Instagram фитнес експерти.

Славата я спохожда през 2015 г., и както се случва често с блогърите, за нея това е изненадващо. Софи чакала появата на близнаците си и публикувала фотоси как вдига щанги с 30 кг, докато е бременна в шестия месец.

Този неин пост е бил забелязан от доста хора, а самата Софи бе засипана с негативни коментари, според които тя застрашава здравето на децата си.

„Това са бабини приказки“, оборила тези мнения спортистката. И наистина нейните деца се родили по план в пълно здраве.

Софи изкарва доста време в залата. Още от сутринта тя започва с тренировки към 4.30 часа. Тренира тихо, за да не събуди децата. Закусва овесени ядки, накиснати от предната вечер и отива в спортната зала. „Обичам да спя, но когато животът ти е свързан с безкрайни задачи, трябва да имаш график“, обяснява многодетната майка.

В 7.00 сутринта тя вече се е върнала от тренировка и е приготвила закуската на децата. Три дни в седмицата младата майка има помощница, която ѝ помага за отглеждането на децата, но в останалите дни Софи и Нейтън се занимават с потомството си. Софи често взима децата със себе си на работа.

Малките с интерес наблюдават как мама прави сложни упражнения. Вечер Софи се приготвя бързо за следващия ден, приготвя част от храната и в 10.00 вечерта вече мирно спи.

„Времето почти никога не стига, то все лети, но успявам да помогна на клиентите ми с деца да бъдат здрави“, разказва тя. А както се вижда е в чудесна форма. Вижте Софи в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари