IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как Стейси Кийблър отслабна след раждането

27 януари 2015 10 40

Тайните на актрисата за добра фигура

Стейси Кийблър; Снимка: Getty Images

Стейси Кийблър; Снимка: Getty Images

Стейси Кийблър роди първото си дете – малката Ава Грийн през месец август миналата година. Само пет месеца по-късно актрисата и бивша любима на Джордж Клуни възвърна старата си форма отпреди раждането. Ако се питате каква е нейната тайна – стриктен тренировъчен режим и здравословна диета.

35-годишната Стейси, която е омъжена за Джаред Побре, сподели подробности как е успяла да свали бързо натрупаните килограми след бременността. В своя блог тя написа: „Чувствам се силна, гъвкава и с много енергия. В действителност коремът ми сега има по-добра форма, отколкото преди да забременея“.

Актрисата и телевизионна водеща успяла да отслабне, като се стремяла да бъде колкото може по-активна, както и да следи храната, която консумира. „Това, което слагах в тялото ми, беше най-определящото нещо, което ми помогна да се върна във форма“, споделя Кийблър.

Освен добри хранителни навици, Стейси отчита и ролята на кърменето като чудесен начин да се горят още калории (между 300 и 500 всеки ден). Разбира се, чаровната брюнетка не пропускала и задължителните тренировки.

„След като родих Ава, аз послушах съвета на моята акушерка и изчаках четири седмици тялото ми да се излекува, и едва след това започнах да тренирам отново. В първия тренировъчен ден, аз започнах да се разхождам и се упражнявах с моята треньорка Нона, за да напрегна правилно мускулите си“, разкрива още актрисата.

Трябва да се отчете обаче фактът, че Стейси Кийблър поддържаше физическа активност по време на цялата си бременност. Преди време тя самата сподели, че независимо дали една жена е бременна или не, фитнесът не трябва да бъде пренебрегван, както и ежедневните разходки.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари