IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да имате талия като на Хали Бери

13 август 2014 09 40

Актрисата тренира пет дни в седмицата

Хали Бери; Снимка: Reuters

Хали Бери; Снимка: Reuters

Хали Бери е известна не само като първата чернокожа актриса, спечелила „Оскар“, но и като една от най-сексапилните дами в Холивуд. Множество пъти тя е попадала в различни класации, оценяващи красотата и сексапила на известните жени.

Хали е на 47 години, но все още може да се похвали със страхотно тяло. Макар да трябва да се грижи за двете си деца, актрисата успява да намери и свободно време, което да посвети на фитнеса и грижата за своята фигура.

Звездата тренира пет пъти в седмицата, като всеки път отделя по 25 минути за високо интензивна тренировка в компанията на личен треньор. В нея са включени кардио упражнения, кикбокс, тичане по стълби, катерене по хълм и други. Най-трудните спортни сесии се равняват на едночасова тренировка, но с по-бавни темпове.


Ето и какво да опитате, ако искате да имате талия като на Хали Бери:

Добре е да се насочите към упражнения, които имат ефект главно върху коремните мускули около талията. За едно такова упражнения ще ви трябват две малки гири или бутилки с вода. Застанете с крака, разтворени на ширината на раменете. Лактите ви трябва да са свити леко, а дланите ви да са насочни към тялото.

Дръжте корема си стегнат и бавно плъзнете лявата си ръка надолу по лявото бедро. Направете същото и с дясната си ръка. Когато сте максимално наведени настрани, останете така за 2 секунди и след това отново се изправете бавно нагоре. Повторете упражнението по 12 пъти за всяка страна.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )