IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кардио стриптийз – отслабване и хубав секс в едно!

27 август 2014 06 40

Екзотичната тренировка е страхотна за мускулите и подобрява уменията ви в леглото

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Жените не гледат на секса и съблазняването като спорт, но това лесно може да се промени. Най-новата мода в тренировките е кардио стриптийзът.

„Кардио стриптийзът е нещо еротично и екзотично. Той помага лесно да свалите няколко килограма, а освен това подобрява и сексуалния живот. Той е динамичен и прави чудеса с тялото”, твърди фитнес експертът Уанита Ашок.

Дамата отскоро го практикува в Индия и твърди, че освен посочените позитиви той действа и като естествен антидепресант.

„Повечето жени идват напрегнати заради работата или семейството. Тази тренировка действа като антидепресант. Тя повдига и самочувствието и то не само заради формите на тялото, а и заради движенията, които жената научава”, обяснява Ашок.

Уанита издава, че най-трудно на жените е първия път, когато някои все още са водени от своите задръжки. И все пак, когато музиката тръгне, дамите се увличат и не се притесняват да свалят дрехите си.

Треньорката добавя, че една жена по-лесно схваща движенията, когато е пред огледало. Тя съветва дамите да се облекат с повече дрехи и дори да сложат шапка; да си изберат някоя динамична музика и да се гледат в огледалото. Разбира се, желателно е да си свалят видеа от мрежата, които да им покажат методиката на стриптийза.

Ашок е убедена, че с кардио стриптийз представителките на нежния пол могат бързо да влязат във форма и да направят сексуалния си живот по-пикантен и забавен.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )
някои жени си го практикуват този спорт! хахахах
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар