IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да имате ръце като на Натали Портман

18 юни 2015 10 02

Актрисата залага на бягането и практикува балетни техники

Натали Портман; Снимка: Getty Images

Натали Портман; Снимка: Getty Images

Натали Портман е известна със своята фина фигура и нежни женствени извивки.

Наскоро, по време на филмовия фестивал в Кан, носителката на „Оскар“ показа добре оформените си ръце, благодарение на стилна червена рокля без презрамки.

Ако се питате как актрисата поддържа тялото си в тази чудесна форма – отговорът се крие в постоянните физически упражнения. 33-годишната звезда често е забелязвана да тича в компанията на своя съпруг – хореографът Бенджамин Милпие.

Освен това Натали продължава да практикува много техники от балета, които е научила по време на подготовката си за филма „Черен лебед“. Холивудската звезда залага и на силовите тренировки, както и на плуването.

По всичко личи, че различните активности, с които се занимава майката на 4-годишен син, се отразяват страхотно на цялото ѝ тяло, в това число и на ръцете. Ако искате и вие да имате толкова добре оформени ръце като на Натали Портман, ето кое упражнение може да опитате:

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари