IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Поза: Езда за двама

30 януари 2012 15 25

Кой кого ще язди сега?

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

В по-старите любовни романи има разкази за секс по време на езда. Представяте ли си какво е усещането и колко се качва адреналинът? Едно е обаче да си го четеш в книжките – съвсем друго на практика. Ако имате собствено ранчо или кон в двора, то вие сте щастливци и можете да опитвате с половинката си, докато не ви се получи.
А за тези, които си нямат животни за яздене – да пояздят малко табуретката у дома. Препоръчваме ви, да не е от най-широките, защото изживяването ще е по-скоро болезнено, отколкото приятно.

Тази поза е лесна и създава усещане за голяма интимност, защото сте прилепени един до друг. Тя симулира езда, както вече разбрахте. Разбира се освен неописуемо удоволствие, тук има и натоварване и то е в бедрата. Нежният пол трябва да внимава как сяда, като леко се привежда напред, за да може да даде поле за изява на мъжа. Дамата може да се придържа с една или с две ръце, както е показано на картинката. Въобще вариации много, само желание да има!

Снимка: sexinfo101.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари