IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секс поза: Балерина

16 май 2012 15 20

Отново дамата трябва да е гъвкава и... палава

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Мъжете мразят да гледат балет...поне повечето от тях. Казват,че им е муден и им се доспива. Но едва ли някой хубавец би отказал да има балерина в леглото си, защото нейната грация и гъвкавост пали въображението му доста успешно, мислейки си колко нависоко и нашироко в действителност може да качи и разкрачи краката си.

В случай, че сте късметлия и имате гъвкава партньорка можете спокойно да я притиснете на стената и да я награбите в изправено положение. Ако пък стена няма, не унивайте. Секс позата „Балерина" няма нужда от нищо, освен вас двамата. Просто разтворете краката си на ширината на рамената ви. Свийте ги леко в колената и с ръка прихванете кръста на половинката си. Тя от своя страна стои на един крак, а другият ѝ е изправен и опрян на рамото ви.

Позата е много добра за дълбоко проникване, но не е особено удобна, поне за дамите. Все пак, нищо не ви пречи да опитате!

Снимка: exinfo101.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

bambi ( преди 11 години )