IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хобита за двойки

7 ноември 2012 13 40

Пет забавни хобита, които може да правите заедно с партньора си

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Казват, че противоположностите се привличат и може би има известна доза истина в това. В определен етап от връзката обаче, ако партньорите са прекалено различни, се оказва, че почти няма какво да ги свързва и привлича един към друг. Затова най-добре си намерете общо хоби, с което двамата да се забавлявате и да създавате нови спомени, които да обогатяват връзката ви.

1. Пътуване

Всяка двойка си мечтае да отиде на далечно и екзотично пътуване. Разбира се, удоволствието от пътуването може да се усети и от доста по-близки дестинации. Не е нужно да изхарчите всичките си спестявания за една почивка. Направете си традиция да пътувате поне два уикенда от месеца. Може да разглеждате близки градове или да се наслаждавате на природни забележителности.

2. Фотография

Не е задължително да посещавате курсове по фотография. Помолете някой познат, който разбира повече да ви обясни основните неща. Разбира се за подобно ходи е необходимо да си купите и хубав фотоапарат. След това запечатвайте всеки момент от пътуванията ви, обикновените дни или празниците.

3. Туризъм/ Колоездене

България е изключително богата на природни дадености, затова имате възможност всяка седмица да си избирате различни интересни маршрути, по които да се разхождате или пък да карате колело. И в двата случаи ще се забавлявате, а и ще поддържате добра форма. Вземете си вкусна храна и напитки и си направете пикник по време на някоя от почивките.

4. Готвене

Намислете с партньора си вид ястие, което не сте опитвали, а наистина искате. Може да е от индийската, мексиканската или италианската кухня. Определете си един ден от седмицата, в който двамата заедно да приготвяте вечерята. Вършете всички заедно – от купуването на продуктите, през рязането и готвенето, до най-сладкия момент - на изяждането.

5. Танци

Изберете си вид танци и се запишете на уроци. Освен, че ще се забавлявате, ще се запознаете с нови хора и най-вече ще прекарвате повече време заедно. Не е задължително да са класически танци, може да опитате някои по-модерни.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

az ( преди 11 години )