IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво си мислят мъжете след секс

11 юни 2013 08 40

Сутринта може да бъде много обещаваща или доста объркана

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Казват, че мъжете често мислят с долната си глава, когато видят хубава жена. След като обаче преминат в действие, на сутринта започва да работи и мозъкът. Вероятно има жени, които биха платили милиони, за да разберат какво минава през главата на мъжа в леглото им на сутринта, след като са се развихрили в леглото.

При всички положения след интимен акт господата трябва да оценят случилото се. Ако попаднете на мъж, който по никакъв начин не индикира (с жестове, мимики или дори думи), че разсъждава за случилото се, то знайте, че това е едно от „червените флагчета" във вашите (потенциални) отношения. Всеки, който не отдава никакво значение на интимност като секса, или не уважава другия, или не уважава себе си.

Ето и какво споделят редакторите на сп. Marie Claire за мислите на мъжа в случаите на секс за една нощ и в тези, когато има връзка между двамата.

Секс за една вечер:

Събиране на парчетата от предната вечер

В най-честият случай сексът за една вечер става след голямо количество алкохол, когато преценката на единия (двамата) е замъглена. На сутринта мъжът се събужда с усещането, че нещо е по-различно и тогава в лицето като торба с тухли го удря голото женско и непознато тяло до него. И първото, което може да направи, е да хване главата си с ръце и да се опита да разбере как девойката до него се е озовала в леглото му. Ситуацията е като пъзел, който трябва да бъде нареден.

Защо го направих?

Някои мъже започват с анализа с главно ЗАЩО! Ако те имат постоянна партньорка ги удря чувството за вина и те се чудят какво ги е подтикнало към изневярата освен видимото – алкохолът. Започва един вглъбен анализ на връзката им – дали са щастливи, дали не е време да скъсат с приятелката си и т.н.

В случай, че не са обвързани, въпросите са: Самотен ли съм? Какво се обърка, че стигнах дотук?

Боже, дано съм използвал презерватив

В случай, че „героят" е като този на Стифлър от „Американски пай", въпросите няма да са „защо?", тъй като той си е женкар и за него бройките са нещо важно и повод за гордост. Здравето обаче си остава грижа без значение от характера и мотивите на мъжа. Така че въпросът дали на пияно в действие е влязъл презервативът, е почти инстинктивен.

В крайна сметка господинът започва да се оглежда за видими улики и когато види пакетчето на пода до леглото, въздъхва спокойно.

Трябва ли да ѝ се обадя?

Някои предпочитат да изчезнат мълниеносно на сутринта, в случай че не са в апартамента си. Ако тя е във вашето легло, ще бъде малко трудно да се изнижете незабелязани?!

Средностатистическият що-годе нормален мъж ще събуди жената до себе си или ще я изчака сама да го направи. Сексът за него може и да е преди всичко удоволствие, но тъй като мама го е възпитала на някои неща, той ще го чувства и като някакъв малък „ангажимент", който трябва да се дискутира.

Ако момичето му харесва, ако е необвързан и ако не е бил пиян (или дори да е бил), той може да се почувства привлечен и да поиска да преспи с нея отново. Още му е рано да мисли за връзка, но пък за още един секс, защо не?

Какво ще кажа на приятелите си?

Те вероятно са видели с кого напуска купона/дискотеката и въпросите няма да закъснеят. Има вероятност дори някое от аверчетата му да звънне сутринта и да го събуди в готовност за разпит.

Какви ще бъдат последиците?

Да, сексът малко или много е обвързващ. През главата му минават веднага мислите какво ще иска тя от него. Ако не намира доказателствата за употребата на презерватив, може и да се попритесни дали тя не му е лепнала нещо. Със сигурност най-много го притеснява нейната реакция като се събуди, защото ако и тя не усеща ситуацията като него, може да има някакви сълзливи и драматични коментари, които да засилят махмурлука му.

Как се представих?

И някъде там след всички останали въпроси се появява мъжкото его и той иска да бъде велик и кадърен любовник в нейните очи. Все пак всички досега са му казвали колко е добър в леглото. Дали не е време да я събуди и да разбере дали и тя е останала очарована от „Сексмашината"?

Секс във връзка:

Дали ѝ хареса?

За разлика от секса за една вечер, в този случай въпросът е един от първите в главата на мъжа. Когато е във връзка, представянето му е много по-важно за него. Все пак той е постоянно с тази жена, обича я и иска да бъде „най-добрият" в нейните очи. Освен това той трябва да ѝ доказва, а така и на себе си, че още го бива. Затова я изследва внимателно, докато тя се гърчи в оргазъм и после пак го гложди мисълта, дали не е симулирала.

Дали се чувства добре?

В истинските отношения егоизмът се изпарява и човек неусетно мисли преди всичко за другия. Така че нищо чудно, че той е загрижен за нейното психическо състояние, защото той иска половинката му да е щастлива, да се чувства спокойна и комфортно. Иска тя да се чувства уважавана. И докато той си мисли за това, неусетно я прегръща. Гушкането е начинът, с който той иска да ѝ даде комфорт и да го даде и на себе си. Защото ако тя е щастлива, и той ще бъде спокоен и егото му ще бъде непокътнато.

Боже, обичам тази жена!

Ако вашият мъж ви гледа с обожание, когато отворите очи в леглото, то вие сте късметлийка. Той със сигурност ви цени и се наслаждава на компанията ви в леглото и извън него. Слава Богу, има двойки, които и след години заедно, успяват да съхранят тръпката помежду си и да се радват на здрава и щастлива връзка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Potreben ( преди 10 години )
"Какво ли има в хладилника" е много често срещана тема за размисъл след секс също ....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар