IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Влюбена ли сте наистина?

3 март 2014 14 45

Кои са признаците, които ще ви помогнат да декодирате това чувство

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Любовта е едно прекрасно чувство и всеки мечтае да го изпита, най-вече в споделената му версия. Любовта обаче може да бъде и много объркваща. Много жени редовно си задават въпроса: „Влюбена ли съм наистина в човека, с когото излизам?“

Някои от тях вероятно са започнали да чувстват угризения от това, че може би чувствата им не са достатъчно дълбоки на този етап от отношенията с половинката ѝ. Други може би се страхуват да си признаят, че наистина са влюбени.

Някои жени просто не могат да декодират щастливите знаци на любовта, защото може би не са узрели достатъчно за сериозна връзка, защото им се случва за първи път или пък защото са преживели любовна мъка в миналото и все още не са се отърсили от нея.

Вижте кои са онези знаци, които ще ви покажат, че сте влюбена във вашия човек, дори да се съмнявате в това:

1. Смятате, че гаджето ви е страхотно или направо съвършено. Когато човек е влюбен в някого, той го вижда през розови очила и не забелязва нито един от неговите недостатъци. Дори ще дойде момент, в който половинката ви ще започва да ви се струва нереално перфектна, а дори да се намирате в клуб, пълен с красиви мъже, вашият човек ще ви се струва най-атрактивен.

2. Не можете да се съсредоточите. Ако постоянно се разсейвате и ви е трудно да се съсредоточите върху всичко, освен в мисълта за гаджето си, то вие определено сте влюбена. Ако всичко различно от мъжа в живота ви ви е безинтересно – работа, приятели, ангажименти, то вие без съмнение сте влюбена.

3. Започвате да се раздавате безкористно във връзката си. Ако започнете да поставяте нуждите на половинката си пред вашите собствени, то тази жертва определено говори за наличието на любов. Самият факт, че искате да направите гаджето си щастливо на всяка цена, говори сам по себе си.

4. Чувствате силни приливи на вълнение и разочарование. Ако се чувствате приповдигнато през цялото време, когато нещата между вас и половинката ви са хубави и обратното – става ви ужасно зле, когато помежду ви възникнат някакви проблеми (дори и да са незначителни), то значи сте влюбена.

5. Мечтаете и фантазирате често. Ако умът ви се рее във фантазии почти през целия ден, дори да сте по средата на важна делова среща, то това е сигнал, че сте влюбена. Особено, ако бляновете ви са свързани със спомени за последната ви среща с вашия нов мъж. Ако пък започнете да мечтаете за светлото ви общо бъдеще, то нещата са напълно ясни!

6. Времето заедно все не ви стига. Когато една жена е влюбена в някого, времето с този човек ѝ се струва твърде недостатъчно. Тя иска да прекарва всяка своя минута с въпросния мъж и по-точно в неговите обятия.

7. Проявявате ревност и собственическо чувство. Ако се държите властно и подозрително към гаджето си и усещате ревност при всеки негов разговор с друга жена, то определено тук става въпрос за силни чувства от ваша страна.

8. Започвате да използвате фразите „нашето място“, „нашата песен“ и др. Ако сте влюбени в гаджето си, то всички спомени с него, както и местата, на които те са се случили, ще ви изглеждат специални и важни.

9. Светът ви изглежда по-хубав. Ако всичко ви кара да се усмихвате щастливо и изведнъж спрете да обръщате внимание на проблемите и грозните неща около вас, то ясно е, че летите на крилете на любовта.

10. Спомените за бившия ви внезапно изчезват. Ако изведнъж усетите, че напълно сте заличили от съзнанието си спомените за ексгаджето ви и че вече мисълта за него не е болезнена, то това се дължи на новия мъж в живота ви, категорично!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари