IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-често срещаните видове любовници

6 март 2014 16 10

Някои мъже са по-подходящи за дългосрочни отношения, а други само губят времето на жената

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Когато една жена е в началото на връзката си с даден мъж, тя не може да разбере напълно що за човек е той и какъв партньор ще бъде в бъдеще. С течение на времето тя започва да сваля розовите очила и да го вижда с по-ясен поглед. Лошото е, че дори да не харесва всичко, което вижда, тя понякога се затруднява да прекрати вече сериозната си връзка с него.

Факт е, че някои мъже са по-подходящи за дългосрочни отношения, а други не са и само губят времето на жената.

Щеше да е перфектно, ако дамите можеха да разкодират характера на своя любим още в самото начало, за да са наясно дали да инвестират в тази връзка. Това не е напълно възможно, но все пак ви предлагаме малко помощ по темата.

Ето и списък на най-популярните видове мъже-любовници:

1. Даващият. Това е безкористният любовник, който непрекъснато инвестира в отношенията си със своята половинка. Обикновено той не се смята за достатъчно добър за въпросната жена, с която има връзка или вярва, че не ѝ осигурява достатъчно комфорт (или нещо друго) и затова се опитва да компенсира чрез повече внимание. Той обича да глези и да угажда на любимата си, но това може да започне да ѝ досажда.

2. Искащият. Този вид партньор постоянно иска нещата във връзката да стават по неговия начин. Той е егоист, който вярва, че не е нужно да прави каквото и да било за своя партньор и изобщо не се чувства ангажиран с чуждото щастие. Той счита себе си за престижен трофей, който малко жени заслужават, а тези които имат честта да го държат в ръцете си, трябва да полагат истински грижи за него.

3. Деспотът. Този мъж иска да контролира половинката си. В началото той изглежда много грижовен, любящ и внимателен, но някъде по пътя жената започва да се чувства задушена от неговите изисквания или ограничения. Този мъж е манипулатор и може да направи половинката си зависима от него и още преди тя да се усети, да се окаже в капан и изолация от останалата част на света.

4. Ревнивецът. Този мъж никога не се доверява напълно на любимата си. Той не може да се чувства сигурен или 100 % щастлив в отношенията си. Той винаги се чувства застрашен, или от приятелите на любимата си, или от роднините ѝ, или от работата ѝ, или от някой друг/нещо друго, на което тя дава вниманието си. Този тип мъж постоянно се съмнява или „души наоколо“ с надеждата да хване половинката си на местопрестъплението.

5. Актьорът. Този мъж се държи така, сякаш наистина се грижи за жената като постоянно се опитва да ѝ показва колко е загрижен за нея. В действителност обаче, той никога не прави нищо, за да я накара да се почувства по-добре.

6. Кръшкачът. Този вид партньор се отегчава много лесно и винаги иска повече. Той може да изглежда развълнуван в първите няколко месеца от връзката, но като мине фазата на увлечението, започва да се отдалечава емоционално от половинката си... докато не се заинтригува от някоя друга жена.

7. Материалистът. Този вид мъж е по-фокусиран върху богатството и лукса, отколкото върху нещо друго... като любовта, например. Той иска да получи всичко най-хубаво, което материалният свят може да му предложи и затова се интересува само от жени, които имат пари и могат да му предложат по-добър начин на живот.

8. Лоялният мъж. Този партньор е верен на половинката си и е човек, който има морални принципи и никога не търси възможности за изневери. Той е емоционално и сексуално удовлетворен от връзката си и не се отклонява от пътя, който сам е избрал и по който е поел.

9. Страстният любовник. Този тип мъж поставя секса на пиедестал. Той е изключително страстен и горд със сексуалната си мощ. Той прекарва доста време в правене на любов и обича в леглото си да има партньорка, която също е пълна със страст.

10. Романтикът. Този мъж е истински романтичен. Той ухажва жената старомодно и се опитва да я впечатли с красиви жестове. Този вид мъж е наистина сладък и любящ, но се среща все по-рядко.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

tanq85 ( преди 9 години )
от 4год.съм с мъж-тип искащ и деспот,но късно го разбрах.Бях с него,защото беше страстният любовник,но...Сега съм с мъж-тип даващ,но в после разбрах,че е голям ревнивец.ЛУДА РАБОТА!И двамата са лоялни и с двамата поддържам връзка,но трябва ли да ги заменя с трети и него да го разбирам от коя група е?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
tanq85 ( преди 9 години )
от 4год.съм с мъж-тип искащ и деспот,но късно го разбрах.Бях с него,защото беше страстният любовник,но...Сега съм с мъж-тип даващ,но в после разбрах,че е голям ревнивец.ЛУДА РАБОТА!И двамата са лоялни и с двамата поддържам връзка,но трябва ли да ги заменя с трети и него да го разбирам от коя група е?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )