IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Очевидните признаци, че сте с грешен човек

28 февруари 2014 12 40

Ако се чувствате нещастни в своята връзка, то вие трябва да направите нещо, за да промените това

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Чувствате се щастливи. Имате човек до себе си. Но въпреки това чувствате, че нещо не е наред? Ако не може да разберете на какво се дължи това неприятно чувство, което ви спохожда понякога или каква е тази постоянна тежест, която чувствате, може би трябва да погледнете към своята половинка. Има голям шанс той да е крайно неподходящ за вас.

В повечето случаи хората са заблудени от любовта си и не успяват да видят някой очевидни неща. Ето защо вие трябва да започнете да се замисляте над своята връзка и да наблюдавате поведението на своя партньор. Именно по този начин ще добиете реална представа за ситуацията и ще се предпазите от продължаването на една безсмислена връзка.

Ако се чувствате по някакъв начин неудовлетворени в любовен аспект, може би причината не е във вас. Просто трябва да се замислите над своите собствени съмнения. В крайна сметка няма смисъл да инвестирате време, чувства и емоции в напълно неподходящ човек. Ето кои са очевидните знаци, че сте с грешен човек и че трябва да промените възможно най-бързо тази ситуация:

1. Имате чувство, че трябва да носите маска.

Един от най-видимите признаци, че имате отношения с неподходящ човек, е фактът, че когато сте в неговата компания, вие сякаш слагате маска, само за да му угодите. Всеки човек трябва да се чувства свободен да бъде себе си, особено когато е със своя любим. Ако често прикривате някои свои черти (за да бъде той доволен), правите много компромиси и не получавате нищо в замяна – значи е време да сложите край на тази безполезна връзка.

2. Той не ви изслушва.

Вашата половинка трябва да ви изслушва, но не защото „трябва“, а защото наистина се интересува от това, което се случва с вас. Ако човекът до вас не обръща внимание на вашите нужди, не ви пита как е минал денят ви и не се интересува какво се е случило, когато сте тъжни, значи вие нямате нужда от неговото присъствие във вашия живот. Вие се нуждаете от човек, който не е толкова егоцентричен и който е готов да направи някои жертви, за да бъдете вие щастливи.

3. Чувствате, че сякаш никога не сте достатъчно добри.

Ако вашата половинка винаги ви критикува, постоянно се оплаква от поведението ви и не е доволен от вашите решения и действия, значи е време да потърсите друг човек, който ще може да оцени прекрасния човек, който има до себе си. Разбира се, всеки има лоши черти от характера, върху които трябва да работи, но ако половинката ви иска да ви направи съвсем различен човек, това е доста прекалено.

4. Не може да му имате доверие.

Доверието е едно от основните неща в една връзка. Ако сте хващали вашия партньор, че ви лъже, има голям шанс той да продължава да го прави. По-добре не се самонаказвайте с постоянни съмнения къде е, с кого е, какво прави и дали ви казва истината. Просто не си заслужава.

5. Той смята, че всичко се върти около него.

Смята ли вашата половинка, че всички са му длъжни и светът се върти около него? Ако вашият любим винаги мисли за своите собствени нужди, без да го интересуват вашите, значи имате много егоистичен човек до себе си. А това е грешен избор.

6. Не може да си представите съвместно бъдеще с този човек.

Когато имате някаква сериозна връзка, напълно естествено е в някакъв етап от вашите отношения, да започнете да мислите за бъдеще заедно с човека до вас. Ако не можете дори да помислите за подобно нещо и напълно изключвате тази възможност, значи сте с грешен партньор. Не се притеснявайте, че ще трябва да останете сами. Това е единственият начин да дадете възможност на някой, който наистина си заслужава, да дойде във вашия живот.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

cv ( преди 10 години )
хм, да наистина - за мъже е написано. Особено в частта за 'всичко се върти около мен'
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Indianec v BG ( преди 10 години )
Това сякаш е написано не да се чете от жени, а от мъже. Абсолютно е вярно.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Indianec v BG ( преди 10 години )
Това сякаш е написано не да се чете от жени, а от мъже. Абсолютно е вярно.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Anonimen ( преди 10 години )