IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С какво ни дразнят най-често мъжете

22 юли 2014 14 19

А те дори не осъзнават

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Обичате го, мразите го... но не можете да го игнорирате. Да, става въпрос за мъжа в живота ви. Вероятно той е най-обичливото същество на планетата, но има моменти, в които ви се иска да му извиете врата. Ето и с какво мъжете изкарват извън равновесие своите половинки:

1. Голямо его

Той винаги е прав. Може да обикаляте с колата 2 часа и да не намирате посочения адрес, но няма да ви позволи да го навигирате. Той знае къде отива.

2. Селективна памет

Все се питате как забравя годишнината ви и да купи нещо конкретно от магазин, но помни в колко часа са мачовете и кой срещу кой играе.

3. Зяпането на женската анатомия ... и то на чуждата!

Да, той е с вас и ви обича и все пак ви дразни, че постоянно гледа силиконовите гърди на блондинката на шезлонга отсреща. Когато го скастрите, ви казва: „Обичам те, мило“ и погледът му пак се връща на силиконовите възвишения.

4. Чувството му за собственост

Откъде, за Бога, идва тази мъжка несигурност? От майка му? Мъжете винят жените, че са ревниви, но ако тяхната жена спомене друго мъжко име, пещерният човек излиза наяве.

5. Прекалената загриженост, граничеща с проверка

И на вас ви липсва, но не е нужно да ви звъни на всеки 15 минути. Все пак имате бая неща да вършите и не може да се занимавате единствено с „голямото бебе“, което иска постоянно вниманието ви.

6. Амбициите на Супермен

Хубаво е, че той се сеща да оправи някои битови неща из дома, но поведението ала „аз мога да направя всичко“ май в даден момент идва в повече.

7. Приятелите преди всичко

След брака приоритетите се пренареждат и няма нищо чудно, че жените искат да са на челно място. Някои господа обаче смятат, че още са ергени в дадено отношение и лесно пренебрегват важни събития заради бирата с приятели, мача или дори риболова. Коя жена би искала да бъде изместена от риба?

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Х ( преди 9 години )
Е не, даже и останалите точки да са приемливи, шеста просто е ненормално ***. Даже не става ясно какво наистина се опитва да каже автора.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Ark ( преди 9 години )
"Прекалената загриженост, граничеща с проверка" си противоречи "Приятелите преди всичко". Всеки има нужда от лично време. Ако една двойка не може да се разбере за това, то те не трябва да са заедно.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
123 ( преди 9 години )
Моя ме дразни по съвсем други направления :))))) Често обаче, признавам, дразненията са някакви абсолютни глупости :))))) Минават ден, два и пак си го обичам като преди, и като се сетя с какво ме е подразнил ми става смешно :)))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Pufpaf ( преди 9 години )
Аз на по горната снимка вижда две жени, а вие ?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )