IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първата целувка може да определи развоя на връзката

8 септември 2014 11 45

Бъдете смели и поемете инициативата

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Първата среща е ключова за развитието на отношенията между двама души. Когато не се познавате, първичният сигнал, че си допадате е химията помежду ви. Неотдавна изследване на университета в Оксфорд съобщи, че първата целувка е определяща за продължителността на връзката.

Участието на две от най-важните сетива – обонятелните и вкусовите мигновено води до усещане за одобрение или неодобрение.

Ето и какво точно трябва да направите, за да разберете дали това е вашият мъж:

Не бъдете срамежливи на първата среща

Ако той не налети да ви целуне, а сте си изкарали приятно и на пръв поглед ви допада, поемете инициативата вие. Не го атакувайте свирепо, а му залепете една нежна целувка, но чувствена на довиждане. Ако той я задълбочи, още по-добре.

Носталгията е ключова

След като срещата приключи и се приберете у дома, си спомнете всичко през изминалите часове. Ако все още настръхвате при спомена за целувката и доволно се усмихвате, значи сте готови за втора среща.

Отпуснете се на втората среща

Вече сте направили първата стъпка и щом се е стигнало до втора среща, очевидно интересът е и от двете страни. Сега е моментът, в което да релаксирате и да се наслаждавате на времето, прекарано заедно и да го оставите той да поеме инициативата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

ах, че простотия ( преди 9 години )
Никога не бих се целувала на първа среща. не сте уточнили за каква среща става думасекс-среща, приятелство, цел обвързванеТогава и подходите ще са съответно различни. Така както си го написала прилича на подготовка за леглото.Целувката изразява САМО страст. А само със страст не се гради връзка.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар