IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо се нуждаете от приятели извън връзката си

8 март 2015 09 27

Пазете личното си пространство, важно е

Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Когато откриете половинката си, ви се иска да прекарвате цялото си време с нея. Това може да трае само първите месеци от връзката ви, но има хора, които се вкопчват като удавник за партньора си и неговата среда по-дълго време.

Разберете, това не е здравословно нито за вас, нито за отношенията ви. Важно е да имате свои приятели и да прекарвате време и с други хора, защото:

Така давате пространство на другия

Ако постоянно сте заедно, бързо ще си омръзнете. Накрая единият ще се чувства задушен и ще започнат проблемите в отношенията си.

Няма да ви е скучно

Той е зает, а вие не сте. Вместо да потропвате нетърпеливо в дома си и да се чудите какво да правите, може да звъннете на приятел и да уплътните няколко часа заедно.

По-интересни сте

Когато човек се среща с други хора, той винаги има какво да разкаже. Ако имате общи приятели, когато се приберете у дома, няма да има какво да си кажете.

Запазвате личното си пространство

Човек има нужда да запази някои неща за себе си. Ако нещо го тормози обаче, може да го обсъди с приятели, разчитайки на тяхната подкрепа и факта, че няма да го издънят. Във връзка или не, всеки трябва да има своите съюзници.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари