IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво един свестен мъж никога не би ви причинил

14 март 2015 14 40

Топ 10

Снимка; outnow.ch

Снимка; outnow.ch

Всяка жена заслужава да открие свестен и любящ мъж, с когото да изгради една наистина успешна, стабилна връзка. Всяка жена го заслужава, но не всяка има късмета да открие този мъж.

Има много статии, които очертават добрите или лошите черти в характера на мъжете или как те трябва или не трябва да се държат в една връзка, но нещата всъщност не са толкова сложни.

Свестният мъж е емоционално стабилен, добър човек, който от самото начало се държи честно и почтително с жената. Тоест, не е толкова трудно да разберете, че сте срещнала именно такъв човек.

Ето и няколко неща, които един свестен мъж никога не би ви причинил:

1. Свестният мъж никога няма да критикува външния ви вид.

Добрите мъже не критикуват жените за облеклото, за прическата или за теглото им. Те знаят, че така могат да обидят дамата и че могат да я унизят и да я накарат да се чувства зле и неуверена. Освен това критиката за визията ви е вид емоционално насилие, така че никога не я допускайте!

2. Добрият мъж никога няма да нахлуе в личното ви пространство.

Добрият мъж няма да ви дебне или следи. Той няма да чете имейлите ви, да проверява профилите ви в социалните мрежи, да рови в телефона или в чантата ви и т. н. Ако го направи, това би показало, че той се чувства несигурен по отношение на връзката ви. Все пак замислете се дали не сте му дали повод да бъде подозрителен.

3. Свестният мъж никога не би ви обезкуражил.

Един добър мъж и партньор винаги би мотивирал и подкрепил половинката си в нейните начинания и в сбъдването на мечтите ѝ. Свестният мъж не би стопирал развитието на любимата си от егоизъм.

4. Добрият мъж няма да ви кара все да му се доказвате.

Ако един мъж ви кара непрекъснато да му доказвате своята стойност, значи той изобщо не е свестен. Вие трябва да изградите отношение с човек, който ви цени и обича заради това, което сте, а не заради това, на което се преструвате че сте.

5. Този мъж никога няма да ви накара да се чувствате втора цигулка.

Ако един мъж ви пренебрегва при най-различни поводи, значи той не е за вас. Свестният мъж слага своята нежна половинка в списъка с основните си приоритети. Той не я кара да го чака, не я забравя, не я изолира и т. н.

6. Такъв мъж никога няма да ви кара да се чувствате самотна.

Ако се чувствате самотна във връзката си, значи нямате отношения с точния човек. Връзката е двупосочна, а не еднопосочна улица. Всеки от партньорите трябва да дава своя принос в нея. Ако ви се струва, че вашият партньор е винаги апатичен към вас и не му пука за връзката ви, значи заслужавате някой по-свестен.

7. Добрият мъж никога няма да ви изневери.

Добрият мъж разбира, че моногамията е личен избор и че когато човек обича истински, тя е правилният път. Той знае, че изневярата е вид решение и не е нещо, на което да не може да се устои. Добрият мъж никога няма да ви изневери и заради това, защото е наясно, че едни счупени отношения, никога не могат да бъдат залепени, без пукнатините да си личат.

8. Този мъж никога няма да се държи с вас неуважително.

Добрият мъж уважава своята жена, а и всичките си близки и познати. Той не се държи снизходително към половинката си, дори да е на по-високо интелектуално, материално или професионално ниво.

9. Свестният мъж не изоставя половинката си в трудни времена.

Повече от ясно е, че един мъж е свестен, ако остане до вас и ви подкрепя в трудни времена. Този мъж е наясно, че в живота има перипетии и те понякога са неизбежни. Той не се страхува да се изправи пред тях, редом до вас.

10. Свестният мъж никога няма да ви тормози.

Има много различни видове насилие, не само физическо. Ако един човек злоупотребява с вас емоционално, то значи той не е свестен. Добрият мъж не си позволява да тормози половинката си, за да заличи своята неувереност или за да изчетка егото си. Като цяло свестният мъж е толерантен и състрадателен, а не злобен, мнителен и агресивен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

elimineva ( преди 8 години )
Хората са жалко стадо овце,което си въобразява,че всичко,което му е обяснено,представено и показано,втълпено и внушено е нормалното и правилното,да ама не!Спят и робуват на всякакви простотии,глупости,тесногръдие,предразсъдъци,манипулации и само се излагат,но и това не са в състояние да проумеят поради степента на безкрайния брой заблуди,митове и легенди ,които са статуквото и нормите,принципите на обществото.Общо взето за всичко ЖАЛКО!!!Истината е съвсем друга-както за нормалното,такаи за култура,естетика,вкус,етика и обноски и отношения,за всичко!Оправданията са излишни,манипулациите са оръжие на жалките и страхливите безхарактерни мекотели,психологическите извратени трикове и номерца са стил на бездарните *** ,без достоинства.Проблемът е,че обществото е заблудено,че заа всяко нещо правилно е информирано,образовано,подготвено,възпитано.Митове,лъжи и легенди формират ценностната сисема на българите.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
чичо митко ( преди 9 години )
Разменили сте думите "мъж" и "жена" в статията ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
eeeeeeeeee ( преди 9 години )
Има такива мъже и още как.Моят е точно такъв но заради жени които твърдят че няма това е мит.Аз имам такъв мъж и затова съм една щастлива жена.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
jhlhjjl ( преди 9 години )
Има такива мъже и още как.Моят е точно такъв но заради жени които твърдят че няма това е мит.Аз имам такъв мъж и затова съм една щастлива жена.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
щшкшккш ( преди 9 години )
Съществува и още как. Точно заради мъже като на тези които казват че такива мъже няма това ви се струва мит.Има такива мъже.Моят е такъв и затова съм една щастлива жена.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Тройка Ахилова ( преди 9 години )
Има, има, мочт е такъв и не само : )))))))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
tanya ( преди 9 години )
Няма такова животно, като в статията. Една мечта, нереална..
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ANI ( преди 9 години )
НАМЕРИХ ГО,ИМАХ ГО 15 Г. И СКОРО СЕ РАЗДЕЛИХМЕ.НЕ РАЗБРАХ ЗАЩО.НА 21 03.ИМА РОЖДЕН ДЕН И ЩЕ ГО ПОПИТАМНАДЯВАМ СЕ ДА Е НЕДОРАЗУМЕНИЕ... ИМА ТАКИВА МЪЖЕ,ДАНО ГИ СРЕЩНЕТЕ.ЖЕНИ
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
m ( преди 9 години )
Трябваше ли цяла статия да се пише. Всичко е ясно в два реда.Жената е принцеса от друга планета. Не трябва да и се прави забележка както и да изглежда и каквото и да прави. Не трябва и да е съмняваш в нея дори да имаш повод.Та с една дума "добрият мъж" = лицемер.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
А жените? ( преди 9 години )
това добре но определено тези неща важат и за жените
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар