IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво е да излизате с жена Скорпион

25 март 2015 12 41

Кои са отличителните характеристики на тази зодия?

Скарлет Йохансон; Снимка: California Style

Скарлет Йохансон; Снимка: California Style

Представителките на зодия Скорпион са едни от най-секси и загадъчните дами, които може да срещнете.

Освен това те са екзотични и магнетични, а в зависимост от настроението си, могат да бъдат спокойни или много буйни.

Жената Скорпион е много интуитивна, директна и обичаща контрола. Понякога същността ѝ може да се окаже саморазрушителна за самата нея, но иначе дамите с тази зодия се славят с голяма упоритост, която им помага да преминават по-лесно през трудностите на живота.

Друго характерно за жената Скорпион е, че тя е самоуверена, изобретателна и силна личност, което обикновено ѝ помага да се изкачи по стълбицата към успеха. Представителките на този зодиакален знак са готови да работят здраво, за да получат това, което желаят.

Понякога могат да изглеждат потайни, но това е, защото много внимателно избират на кого да разкрият своите тайни.

Любовни отношения с жена Скорпион:

Очаквайте от дама с тази зодия да има секси излъчване, да бъде страстна, съблазнителна и емоционална, но в същото време да остане като загадка за вас. Понякога истинските чувства и намерения на жената Скорпион остават дълбоко скрити. Въпреки това тя обича с голяма преданост и още по-голяма страст.

След като вече е сигурна в своя партньор, представителката на тази зодия отдава цялата си любов и е изключително лоялна. Тя е готова да направи всичко за своя любим, тя ще го насърчава в начинанията и едва ли би казала лоша дума по негов адрес.

Жената Скорпион би защитила партньора си, когато има нужда и би му правила колкото е нужно комплименти, за да доизгради неговото самоуважение. Тъй като дамите с този зодиакален знак са доста атрактивни, около тях обикновено има много обожатели. И макар флиртът да им е приятен, те не биха направили нищо нередно, заради своята преданост и лоялност към мъжа до тях.

Тъй като жената Скорпион обича да контролира, тя се нуждае от достатъчно силен партньор, който да се изправи срещу нея, но и от отстъпчив, който понякога да ѝ позволява тя да повежда. Ето защо подходящият мъж за дама с тази зодия е този, който умее да балансира.

Сексът с жена Скорпион:

Дамите с тази зодия имат изключителна сексуална сила, високо либидо и обичат както да получават удоволствие, така и да доставят такова. За секса с жена Скорпион мъжът се нуждае и от наистина голяма издръжливост.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари